Valokeilassa Financial Advisor Iiro Säilä

Valokeilassa Financial Advisor Iiro Säilä

Tervetuloa tutustumaan kasvun supersankareihin!

Can do, toteaa tämänkertainen sankarimme Iiro! Kun Iiro ei pohdi vero- ja rahoituskysymyksiä, hän suuntaa kuntoilemaan tai kuuntelemaan äänikirjoja.

Hei Iiro! Kerropa heti alkuun, millainen oli sinun polkusi Gallantille?

Terve vaan! Päädyin tänne monien vaiheiden kautta. Opiskelin 2017 yritysjuridiikkaa ja etsin harjoittelupaikkaa. Pääsin Gylling Accountingiin, joka myöhemmin yhdistyi Leppävaaran Laskennan kanssa Gallantiksi. Sen jälkeen onkin kaikenlaista nähty ja koettu. Mikä parasta, koko ajan olen tykännyt!

Hieno juttu! Mitä työpöydältäsi löytyy tällä hetkellä?

Työskentelen Gallant Tax ja Legal -palveluiden parissa, jotka sisältävät vero– ja lakineuvontaa, yritysjärjestelyjä ja kauppakirjoja. Teen myös rahoitusneuvontaa ja raportoin julkisista rahoituksista.

Mikä mielestäsi on parasta työssäsi?

Täällä ei ehdi kyllästymään, koska työtehtävät ovat vaihtelevia. Lisäksi monet eri toimialat ovat tulleet tutuiksi. Omien osaajien ammattitaitoa arvostetaan ja meillä kehitetään paljon toimintaa sisäisesti. Olen päässyt osallistumaan myös näihin projekteihin.

Entä kuinka Gallant tukee kehittymistä työssäsi?

Tehtävät ovat sopivan haastavia. Lisäksi kannustetaan kehittymään ja kouluttautumaan. Suoritin juuri uuden TNT-tutkinnon, joka on Tili-instituuttisäätiön järjestämä talouden suunnittelun ja yritysneuvontapalveluiden tutkinto.

Onneksi olkoon! Mikä saa sinut sitten tulemaan töihin joka päivä?

Mielenkiintoiset tehtävät ja mukavat työkaverit. Meillä on hyvä porukka, joka auttaa aina tarvittaessa. Ja jutellaan me muistakin asioista kuin työjutuista.

Millainen yrityskulttuuri Gallantilla mielestäsi on?

Rento kulttuuri, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella ja can do -meiningillä. Meillä kaveria ei jätetä. Talossa järjestetään myös paljon vapaa-ajan viettoa porukalla.

Kaveria ei todellakaan jätetä! Entä miten Gallantin arvot näkyvät työssäsi?

Haluan olla avoin ja tarttua rohkeasti erilaisiin töihin. Minulle on tärkeää, että työstäni on asiakkaalle hyötyä.

Mitä talon tarjoamia etuja arvostat?

Etätyömahdollisuus ja joustavat työajat. Teen töitä hybridinä ja pyrin käymään toimistolla kerran viikossa. Meillä saa myös extravapaita, kun työvuosia kertyy mittariin.

Siirrytäänpä sitten töistä kotiin. Mitä teet vapaa-ajalla?

Harrastan ulkoilua ja liikuntaa, kuten padelia ja ammuntaa. Kesäisin moottoripyöräilen. Tykkään myös kuunnella paljon äänikirjoja. Tällä hetkellä kuuntelen politiikkakirjoja, jotka avaavat Venäjän kulttuuria ja ajautumista nykyiseen tilanteeseen. Mieleen on jäänyt etenkin Putinin sisäpiiri -kirja. Mielestäni on tärkeä ymmärtää kokonaiskuva, myös tässä asiassa. 

Se on aivan totta. Nyt haastattelumme lähenee loppua: jos saisit minkä tahansa supervoiman, mikä se olisi?

Lentäminen! Suunnittelin jossain vaiheessa jopa lentäjän uraa, koska tykkään matkustaa.

Entä kuka on oma supersankarisi?

Vaimoni, perheeni ja ystävät. He ovat aina tukemassa ja auttamassa niin minua kuin muitakin. Lisäksi pitää mainita lapsuuden sankari Taikaviitta. Luin paljon sarjakuvia ja Aku Ankkaa. Aku joutuu kaikenlaisiin vastoinkäymisiin, mutta yöllä häneltäkin hommat onnistuvat Taikaviitan hahmossa. Se opettaa, että vastoinkäymisistä huolimatta kaikki on mahdollista.

Hienosti kiteytetty Iiro!

Haluatko Iiron ja muiden mahtavien Gallantlaisten auttavan liiketoimintaasi kasvamaan? Ota yhteyttä, niin laitetaan homma käyntiin.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.