Gallant-palvelut

Palvelut

Oli mielessäsi sitten kirjanpito, liikejuridiikka tai yrityskaupan kysymykset, olemme tukenasi kaikessa, mitä liike-elämä eteesi tuo. Mikä parasta, apunasi ovat aina omat tutut asiantuntijat.  

Mielenrauhaa, lisää resursseja ja vahvaa näkemystä. Sellaista yhteistyön pitää tarjota. Olemme luotettu kumppani niin alojensa markkinajohtajille, kansainvälisille kasvuyrityksille, pk-yrityksille kuin lupaaville startupeille. 

taloushallinto

Taloushallinto

Tarkka, vastuullinen ja reaaliaikainen taloushallinto tarjoaa arvokasta tietoa yrityksesi liiketoiminnasta. Annamme täyden tukemme kaikissa taloushallinnon palveluissa: kirjanpidossa, tilinpäätöksessä ja maksuhallinnassa. 

HR-palvelut

Henkilöstöhallinto

Osaava ja motivoitunut henkilöstö on tärkein kilpailutekijäsi. Siksi on tärkeää, että henkilöstökäytännöt ja -johtaminen tukevat sekä yrityksen strategiaa että henkilöstön hyvinvointia. Yhdessä HR-asiantuntijamme kanssa suunnittelet ja kehität henkilöstöhallinnon prosesseja osaksi yrityksesi strategiaa.

asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijamme auttavat taloushallinnon palveluiden lisäksi yritysjuridiikassa, verotuksessa, talousjohtamisessa ja yrityksen rahoituksessa. Yhdessä luomme edellytykset yrityksesi menestymiselle. Palvelemme paikallisena ja kansainvälisenä kumppanina.

Tuomas Tahvanainen,
Teemme yrityksesi arjesta parempaa yhdistämällä tiedon ja teknologian.
Gallant-ratkaisut

Vapauta aikaasi ja keskity johtamiseen

Suuryritys, startup vai pienyritys? Mikä tahansa onkaan yritysmatkasi nykyinen etappi, tarjoamme käyttöösi ratkaisut, jotka on viritetty parantamaan juuri sinun liiketoimintaasi. 

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Kaikki palvelumme

Taloushallinto

Luotettava taloushallinnon kumppanisi on vain klikkauksen päässä! Tarjoamme ratkaisuja kirjanpitoon, tilinpäätöksiin, palkanlaskentaan ja maksuhallintaan.

Kirjanpito

Asiantuntevat kirjanpidon palvelut ajallaan ja luotettavasti. Ulkoista yrityksesi kirjanpito osaaviin käsiin Gallantin avulla!

Maksuhallinta

Maksuhallinnan palvelut tuovat sujuvuutta kassavirtaan ja yrityksesi arkeen. Hoidamme puolestasi osto- ja myyntireskontrat, perinnät ja myyntilaskutuksen.

Perintäpalvelut

Perinnän ei tarvitse olla kasvotonta ja kylmää. Meillä nimetty asiantuntijasi tai tiimisi hoitaa huomautus- ja perintäpalvelun asiakasystävällisesti.

Ohjelmistokonsultointi

Etsitkö yrityksellesi sopivaa taloushallinnon ohjelmistoa tai olisiko ajankohtaista vaihtaa uuteen ohjelmistoon? Ota rohkeasti yhteyttä, me autamme.

Interim osto- ja myyntireskontra

Tarvitsetko väliaikaista apua osto- ja myyntireskontran hoitamiseen? Löydä taloushallinnon asiantuntija sijaisuuksiin nopeasti ja joustavasti!

Interim kirjanpito

Tarvitsetko väliaikaista apua yrityksesi kirjanpidon hoitamiseen? Löydä taloushallinnon asiantuntija sijaisuuksiin nopeasti ja joustavasti!

Interim palkanlaskenta

Palkanlaskennan interim-palvelun avulla saat joustavan ja ammattitaitoisen ratkaisun organisaatioillesi väliaikaisiin palkanlaskennan tarpeisiin.

Henkilöstöhallinto

Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö on yrityksesi vahvin kilpailuetu. Vahvista liiketoimintaasi henkilöstö- ja palkkahallinnon palveluilla.

Palkanlaskenta

Laitetaan yrityksesi palkkahallinto kuntoon! Vahvuuksiimme kuuluvat osaava palkanlaskenta, vahva TES-osaaminen ja selkeä raportointi. Lue lisää!

HR-päällikkö

Täydennä tiimiä asiantuntevalla HR-päälliköllä! Olipa tilanne mikä tahansa, ammattilaisemme tuo tarvittavaa lisävoimaa yrityksesi henkilöstöhallintoon.

HR-konsultointi

Toimiva henkilöstöhallinto on avain menestykseen. HR-konsulttimme avustaa yritystäsi henkilöstöhallinnon tehtävissä, prosesseissa ja muutostilanteissa.

HR-auditoinnit

HR-auditointi kartoittaa henkilöstöhallintosi nykytilan. Selvitä toimintasi puutteet ja riskit nyt, ja vältät merkittävästi kustannuksia ja ylimääräistä työtä.

Interim HR

Tarvitsetko tilapäistä apua yrityksesi henkilöstöhallinnon tehtävissä? Turvaa liiketoimintasi interim-henkilöstöpäälliköllä tai HR-ammattilaisella!

Muutosturvapalvelu

Muutosturvapalvelun avulla voit tarjota työntekijälle mahdollisuuden saada apua uudelleentyöllistymisessä. Ota yhteyttä, niin jutellaan!

Asiantuntijapalvelut

Voiko osaavat yritysjuridiikan, verotuksen, rahoituksen ja henkilöstöhallinnon asiantuntijapalvelut saada yhdeltä kumppanilta? Gallantilla se onnistuu!

CFO-palvelut

Enemmän aikaa, lisää tietoa ja asiantuntijan näkökulmia talousjohtamiseen! Gallantin CFO-palvelut tuovat varmuutta yrityksesi talouteen.

Interim CFO ja Controller

Tilapäistä apua taloushallintoon nopeasti, joustavasti ja ammattitaidolla! Lue, miten väliaikainen interim CFO tai -osaaja voi hyödyttää yritystäsi.

CFO- ja Controller-palvelut

Puuttuuko yrityksesi riveistä talousjohtaja? Täytä tyhjä tuoli Gallantin talouspäällikköpalveluilla väliaikaisesti – tai vaikka lopullisesti!

Budjetointi ja talouden suunnittelu

Kanssamme katsot talousasioissa eteenpäin – ja ennen kaikkea muita pidemmälle! Kokeneissa hyppysissämme syntyvät niin budjetoinnit kuin ennusteet.

BI-palvelut

Kun haluat johtaa yritystäsi tiedolla, tarvitset asiantuntevia analyyseja. Talouden ammattilaisemme auttavat sinua automatisoimaan yrityksesi raportoinnin.

Tiedolla johtaminen ja talouden raportointi

Tee tiedosta osa arkeasi! Tehostamme yrityksesi tiedolla johtamisen ja tiedonhallinnan prosesseja, jotta liiketoimintasi ei jää arvailun varaan.

Kassavirtaennuste

Kassavirtaennuste antaa kokonaiskuvan yrityksen nykyisestä ja tulevasta maksuvalmiudesta. Vapauta arvokasta aikaa ja ulkoista ennusteet ammattilaisille!

Veropalvelut

Mietityttääkö arvonlisäverotus, takkuileeko verosuunnittelu tai tökkiikö veroilmoitukset? Osaava veropalvelu on vain yhteydenoton päässä!

Veroneuvonta

Tarvitsetko veroneuvontaa? Asiantuntijoidemme tuki vero- ja yhtiöoikeuteen tai henkilöstöhallintoon liittyvissä kysymyksissä on vain yhteydenoton päässä!

Lakipalvelut

Tarjoamme lakipalvelut ammattitaidolla aina yrityksen perustamisesta osakeanteihin. Löydetään yhdessä ratkaisu yrityksesi tarpeisiin!

Yrityksen rahoitus

Kun rahoitus on pöydällä, muista Gallant! Tunnemme yritysten rahoitusvaihtoehdot, rahoitusten hakuprosessit ja asiakirjat kuin omat taskumme.

Due Diligence

Due Diligence on läpileikkaus yrityksen liiketoimintaan ja sen riskeihin sekä mahdollisuuksiin. Hanki huolellinen tarkastus Gallantin talouden asiantuntijoilta!

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.