interim-ratkaisut-2

Interim-ratkaisut

Apua oikealla hetkellä.

Kansainvälistyminen, pidemmät ja lyhyemmät poissaolot, kasvanut työkuorma – tai ehkä sittenkin kasvanut liiketoiminta? Oli tarpeesi millainen tahansa, Gallantin henkilöstöhallinnon ja talouden asiantuntijat ovat nopeasti apunasi oikealla hetkellä ja juuri niin kauan kuin tarvitset. 

Vastaus väliaikaiseen osaamistarpeeseen 

Löydät meiltä luotetut tekijät erityisosaamista vaativiin tehtäviin ja projekteihin! Asiantuntijamme toimii osana tiimiäsi ja hoitaa hänelle määritellyt työt maaliin varmoin ottein. Me Gallantilaiset olemme aina enemmän kuin pelkkiä lisäkäsiä: autamme kehittämään prosesseja ja hahmottamaan liiketoimintasi tulevaisuutta. 

Interim-ratkaisut on tarkoitettu kaikenkokoisille yrityksille.

Turvaamme
selustasi
kaikissa
tilanteissa.

Gallant_knight_helmet_web

Tarvitsetko väliaikaista apua?

Asiantuntijamme auttavat erilaisissa talouden ja henkilöstöhallinnon työtehtävien tuurauksissa.

Kasvun takana: Tammer Diesel ja Gallant
Suosittelen Gallantin Interim-palveluita, jos yritys tarvitsee hetkellistä henkilöstö- tai taloushallinnon osaamista.
Hannes Kuparinen,
Interim-työkeikan aikana hyppäsin hetkeksi asiakkaan taloustiimiin controlleriksi. Näin asiakkaamme ei tarvinnut rekrytoida uutta asiantuntijaa muutaman kuukauden takia.
interim-ratkaisut

Löydä nopeasti osaava tuuraaja

Gallantilta löytyvät talousalan ammattilaiset, joilla vahva tausta ja monipuolinen talouden ja raportoinnin osaaminen. Ammattitaitoinen sijainen pystyy myös omaksumaan uusia asioita helposti ja kehittämään yrityksen taloushallintoa sijaisuuden aikana. Sijaisuudet ovat keskimäärin puolen vuoden pituisia vaihdellen parista kuukaudesta reiluun vuoteen.

We got your back!

Olemme apunasi tilanteessa kuin tilanteessa. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö, niin suunnitellaan yrityksellesi sopivin ratkaisu.