ratkaisut-elintarvikealalle-2

Elintarvikealan talous- ja asiantuntijapalvelut

Maistuisiko valikoima toimialasi laadukkaimpia talous- ja asiantuntijapalveluita?

Elintarvikealalla toimitaan turvallisuuden ja tarkkuuden maailmassa. Jotta sinä voit keskittyä laadun turvaamiseen ja liiketoimintasi kasvattamiseen, Gallant tarjoaa selkänojaksesi vahvan taloushallinnon. Kokenut tiimimme tuntee elintarvikealan erityispiirteet ja on valmis auttamaan sinua.

Järjestelmät ja integraatiot tuovat tehoa taloudenhallintaasi

Elintarvikealalle suunniteltujen talouspalvelujen tulee olla joustavia ja sujuvia. Siksi tarjoamme valikoituja, automaatioita hyödyntäviä työkaluja helpottamaan arkeasi. Gallantin asiantuntijat auttavat sinua valitsemaan liiketoimintasi kannalta parhaat taloushallinnon ohjelmistot, jotka integroituvat saumattomasti alalla käytettäviin ERP-järjestelmiin. Olemme tukenasi myös ERP-integraatioissa ja opastamme tarvittaessa ohjelmiston käytössä.

Kokonaisvaltaisia toimivia ratkaisuja, jotka sisältävät seuraavat osa-alueet:

  • Kirjanpito
  • Palkanlaskenta
  • Ohjelmistot, integraatiot ja ohjelmistokonsultointi
  • Neuvoa ja tukea liiketoiminnan elinkaaren eri vaiheisiin

Kartoitetaan tilanteesi

Etsitkö tukea elintarvikealan talouteen ja ohjelmistoihin? Me autamme mielellämme.

Me tunnemme haasteet ja tarjoamme ratkaisut

Varastonhallinta ja logistiikka

Elintarvikealalla logistiikka on kriittinen osa toimintaa. Varastonhallinta, kuljetukset ja jakelu vaativat tarkkaa suunnittelua ja seurantaa taloushallinnon näkökulmasta. Palvelumme kattaa niin reaaliaikaisen seurannan kuin eräseurannan.

Hintavaihtelut ja -kilpailu

Etenkin elintarvikeala on herkkä kilpailulle ja raaka-aineiden hintavaihteluille. Ne vaikuttavat suoraan kustannuksiin ja siten myös taloushallintoon. Talouden neuvonantajana varmistamme yrityksesi suorituskyvyn tasaisesti läpi vuoden ja autamme tekemään oikeita päätöksiä hintavaihteluissa. 

Verokäytännöt ja standardit

Eri maissa on erityisiä verokäytäntöjä elintarvikealalle. Huolehdimme, että verosääntöjä noudatetaan myös kirjanpidossa. Lisäksi ymmärrämme tiukkojen laatu- ja turvallisuusstandardien taloudelliset vaikutukset, kuten nousevat kustannukset, taloushallintoon.

Sesonki- ja kausiluonteisuus

Sesonki- ja kausiluonteisuus tuovat haasteita varastonhallinnalle, budjetoinnille ja kassavirran hallinnalle. Asiantuntijamme ovat perehtyneet elintarvikealan talouden lainalaisuuksiin ja huolehtivat kustannustehokkuudesta – korkeista laatuvaatimuksista tinkimättä.

Kasvun takana: Finlandia Candy ja Gallant
Tehtailla lasketaan kapasiteettia ja tuotteiden kannattavuutta suhteessa tuotantoon. Myymälöissä seurataan katetta ja niiden kulurakenne on erilainen. Lisäksi tukku- ja varastopuolen ansaintalogiikka poikkeaa kummastakin, ja niissä on tunnettava varaston kierto sekä kausittaiset piikit. Gallant ansaitsee kiitoksen valmiudesta hyödyntää järjestelmäämme, johon kuuluvat taloushallinnon ohella tuotannonohjaus ja logistiikka.

Tutustu valikoituihin ohjelmistokumppaneihin ja kysy lisää!

Tutustu elintarvikealalle soveltuviin ohjelmistoihin, jotka tukevat liiketoimintasi kasvua.

Palvelut elintarvikealan yrityksille

Kirjanpito

Nimetty asiantuntija vastaa yrityksesi kirjanpidosta, tilinpäätöksestä ja veroilmoituksesta. Helppoa ja sujuvaa!

Palkanlaskenta

Osaava palkanlaskenta, vahva ja monipuolinen TES-osaaminen, luotettava palkkojen maksu sekä selkeä raportointi. Muun muassa näillä eväillä tehdään laadukasta palkkahallintoa. 

Maksuhallinta

Asiantuntijamme tuntevat myyntilaskutus-, reskontra- ja perintäasiat paremmin kuin omat taskunsa. 

Ohjelmistokonsultointi

Asiantuntijoillemme ovat tuttuja eri toimialojen tarpeet ja ohjelmistot, siksi he osaavat suositella juuri sinun liiketoiminnallesi sopivaa ratkaisua.

We got your back!

Kuulemme mielellämme lisää liiketoimintasi tarpeista. Ota yhteyttä, niin vauhditetaan yrityksesi kasvuun.