HR-konsultointi

Menestystä ruokkivia työkaluja ja ratkaisuja.

Tarvitsetko tukea työlainsäädäntöön, työsuhdeneuvontaan tai -juridiikkaan liittyen? Tai puuttuuko yrityksestäsi henkilöstöhallinnosta ja sen prosesseista huolehtiva HR-henkilö? Käänny puoleemme kaikissa henkilöstöhallintoon liittyvissä asioissa! Koska tarve ei tule kello kaulassa, tarjoamme apua nopeallakin aikataululla. 

Apua muutostilanteisiin – ihmistä unohtamatta

HR-konsultointi sopii erityisesti muutostilanteisiin sekä silloin, kun liiketoimintasi kasvaa nopeasti ja kaipaat tukea henkilöstöhallinnon prosesseihin tai johtamiseen. Autamme sinua onnistumaan myös erilaisissa kehitysprojekteissa, HR-käytänteiden luomisessa ja työlainsäädännön kanssa.

  • Työ- ja komennussopimusten luonti ja konsultointi.
  • Työsuhdeneuvonta: esimerkiksi palkanlaskennan erityiskysymykset, TES-neuvonta.
  • Työsuhdejuridiikka: neuvonta työlainsäädännössä, esimerkiksi työoikeusasiat, 
    irtisanomiset, työsuhteen päättämiset, riitatilanteet ja neuvonta.
  • Kansainväliset tilanteet: ulkomaalaiset työntekijät Suomessa, lähetetyt työntekijät, komennussopimukset ja neuvonta.
  • Työsuhteen elinkaaren aikana tapahtuvat erityistilanteet ja niihin liittyvä konsultointi.

HR-ammattilaisiltamme löytyy asiantuntemusta ja osaamista henkilöstöhallinnon eri osa-alueista. Tuemme yrityksesi liiketoimintaa ja autamme siihen liittyvissä haasteissa niin, että se synnyttää hyvinvointia koko henkilöstölle.

Vain tehty työ ratkaisee

Toimimme apunasi lyhyinä tai pidempinä ajanjaksoina, osa- tai kokoaikaisesti, täysin tarpeesi mukaan. HR-konsultointi toteutetaan yleensä tuntiveloituksella ja kustannuksia syntyy vain tehdyn työn mukaisesti.

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Virkistäviä
ideoita!

Gallant_trophy_web

Henkilöstöhallinnon hoitaminen piristää myös liiketoimintaa. Autamme yritystäsi parantamaan henkilöstökäytäntöjä ja -johtamista, jotka tukevat strategiaasi.

Linda Kaarna,
Kiva, että tulit sivuillemme!
HR-osaajamme auttavat yritystäsi voittamaan nopeasti muuttuvat tilanteet ja tukevat silloin, kun kaipaat konsultointia tai varmistusta liiketoimintaasi.
Kasvun takana: KH-Koneet ja Gallant
Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Gallantin asiantuntijan työhön. Meillä on nyt töissä hyvä henkilö, josta meille on todellista apua sekä liiketoiminnan kasvun että henkilöstön viihtyvyyden näkökulmasta.
gallant-payroll-palkanlaskentaa

Jatkuvaa tukea ja apua HR:n kehittämiseen

Kaipaatko jatkuvaa HR-osaamista tai strategista suunnittelua? HR-päällikkömme voi työskennellä osana yritystänne ja kehittää toimintaa kanssanne. Palvelu sopii myös pidempiaikaisiin sijaisuuksiin.

We got your back!

Kerromme mielellämme lisää HR-palveluiden eri vaihtoehdoista ja kokonaisuuksista. Mikäli haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä!