Palkkahallinnon palvelut

Parempi palkkahallinto, huoleton mieli.

Osaava palkanlaskenta, vahva ja monipuolinen TES-osaaminen, luotettava palkkojen maksatus sekä selkeä raportointi luovat perustan henkilöstöhallinnolle ja sitä kautta hyvinvointia koko yritykselle. Anna meille yrityksesi palkkahallinto hoidettavaksi, niin hoidamme palkat maksuun puolestasi säädösten mukaisesti ja ajallaan.

Tekijä on palkkansa ansainnut

Tuomme rauhaa työpäivään huolehtimalla palkkahallinnostasi tarpeesi mukaan. Toteutamme esimerkiksi ulkoistetut vakioidut ja räätälöidyt palkkahallinnon palvelut joko inhouse tai interim.

Palkkahallinto

Palkka on monella tapaa yritykselle imagoasia, siksi on tärkeää huolehtia siihen liittyvien toimien sujuvuudesta. Tarjoamme luotettavaa, tarkkaa ja suunnitelmallista palkkahallintopalveluita, jotka varmistaa yrityksellesi nimetty asiantuntija. 

gallant-payroll-palkanlaskentaa
Neuvonta

Palkkahallinto on monen tekijän summa. Siksi se herättää usein kysymyksiä, joita on hyvä käydä läpi asiantuntijan kanssa. Tarjoamme apua niin palkkahallinnon, työehtosopimusten kuin työlainsäädännön kysymyksiin. 

Järjestelmäkonsultaatio

Hyvä kumppani tukee, opastaa ja kouluttaa. Tarjoamme palkkahalllintopalvelua useissa eri ohjelmistoissa, kuten Mepco, Procountor, Netvisor, Jydacom ja Adminet. Osaamisemme ei lopu näihin, kysythän siis muistakin ohjelmistoista!

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Enemmän automaatiota, vähemmän virheitä ja rutiinihommia

Opastamme yrityksesi modernin palkanlaskennan maailmaan, joka perustuu sähköisiin ja pitkälle automatisoituihin prosesseihin.

Linda Kaarna,
Hei sinä siellä!
Onko mielessäsi jokin palkkoihin liittyvä pulma? Me annamme ratkaisut ja osaajat, jotka tukevat sinua monenlaisissa palkanlaskennan tilanteissa!
Kasvun takana: DC Works ja Gallant
Kommunikointi on puolin ja toisin aloitteellista, avointa ja aktiivista. Kun taloushallinnon kumppani tuntee yrityksen sielunelämän, on helpompi keskittyä toiminnan kehittämiseen.
gallant-payroll-palkanlaskentaa

Tehosta yrityksesi palkanlaskentaa

Palkanlaskennassa on noussut entistä tärkeämmäksi järjestelmät, niiden toimivuus ja tietojen reaaliaikaisuus. Tietoa tarvitaan yhä enemmän ja entistä nopeammin.

We got your back!

Meiltä löydät sopivan palkkahallinnon asiantuntijan, joka auttaa yritystäsi kulkemaan kohti menestystä.