Interim CFO ja Controller

Liike-elämän heitellessä, väliaikainen talouskippari tarttuu ruoriin.

Mikään ei ole pysyvää, paitsi muutos. Myös taloushallinnon väliaikaisen ulkoistamisen tarve tulee usein odottamatta vastaan. Olemme apuna myös silloin, kun oman talouspäällikön palkkaaminen ei ole kannattavaa tai mahdollista.  

Pätevää, väliaikaista osaamista – mahdollisimman pian

Kokenut talouden ammattilaisemme tarjoaa nopean, joustavan ja toimivan ratkaisun siksi aikaa, että lopullisia päätöksiä tai esimerkiksi rekrytointiprosessi ehditään hoitaa huolellisesti loppuun.

Taloushallinnon interim-palvelumme on paras apu juuri silloin, kun sitä tarvitset.

  • Avainhenkilö lähtee ja tarvitset tuurausapua rekrytointiprosessin ajaksi.
  • Perhevapaiden tai muiden poissaolojen sijaisuudet.
  • Työkuorma kasvaa väliaikaisesti niin suureksi, että kaipaat hetkellistä apua.

Asiantuntijoillamme on laaja kokemus talouden tehtävistä ja taloushallinnon ohjelmistoista. Siksi meidän on helppo hypätä tuuraamaan myös nopealla aikataululla.

Joustavuus on palvelumme valtti. Saat meiltä resursseja koko- ja osa-aikaiseen tarpeeseen ja sopimuksen teemme aina yrityksesi tarpeiden mukaiseksi.

Asiakkaiden kokemuksia

Millaisissa tilanteissa asiakkaamme saivat apua Interim CFO- ja Controller -palvelusta?

Muottina sinun yrityksesi

Suunnittelemme sopivan kokonaisuuden tarpeidesi mukaan. Asiantuntijoillamme on vahva näkemys siitä, kuinka väliaikainen ulkoistaminen hoituu parhaalla mahdollisella tavalla.

Millaista osaajaa tiimisi etsii? Meiltä se löytyy!

  • Kirjanpito, palkanlaskenta tai maksuhallinta
  • Interim CFO:n tai Controllerin erilaiset työtehtävät
  • Talouden raportointi
  • Budjetointi
Interim-CFO-1

Interim CFO tuuraa haastavissa talouden työtehtävissä

Taloushallinnon väliaikaisen ulkoistamisen tarve tulee yrityksille usein odottamatta vastaan. Silloin on tärkeää löytää nopea, joustava ja toimiva ratkaisu tilalle siksi aikaa, että lopullisia päätöksiä tai esimerkiksi rekrytointiprosessi ehditään hoitaa huolellisesti loppuun.

Kimmo Nyman,
Hei! Voimme olla avuksi myös tuurauksen jälkeen!
Tuuraustilanteen jälkeen voimme halutessasi olla tukena esimerkiksi uuden työntekijän perehdyttämisessä tai pysyä valmiudessa, jolloin apu on jatkossa turvattu. Kysy meiltä lisää!
Suosittelemme Gallantia tilanteissa, joissa vaaditaan nopeaa, tehokasta ja asiantuntevaa muutosjohtajaa ja muutoskyvykkyyttä.

We got your back!

Tuurata, korvata, sijaistaa, astua tilalle, toimia sijaisena. Ihan mitä sanaa haluatkaan käyttää, löydät tarvitsemasi talouden ammattilaisen Gallantilta. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö, niin suunnitellaan yrityksellesi sopivin ratkaisu.