gallant-meista

Meistä

Me olemme Gallant.

Uskomme, että kaikki, jotka haluavat kasvaa ja menestyä, muuttavat maailmaa. Siitä se lähti. Ajatus luoda yrityksille uudenlainen kasvun kumppani. Ajatus Gallantista. 

Tänä päivänä Gallant on 200 kasvun asiantuntijan muodostama yhteisö, jolla on toimipisteitä ympäri Suomen. Tehtävämme on tarjota yrityksellesi kaikki, mitä kasvava liiketoimintasi tarvitsee tuekseen.

Kasvun takana

Yritykset ovat yhteiskunnan selkäranka. Ne luovat työpaikkoja, innovaatioita ja hyvinvointia. Siksi on helppo sanoa, että huolehtimalla yritysten menestyksestä, huolehditaan yhteiskunnasta.

Kasvuun tarvitaan kuitenkin tukea, näkemystä ja resursseja. Ilman vahvaa talous- ja hallinto-osaamista yrityksen aika valuu kehittämisestä tehtävien suorittamiseen, mitkä eivät usein kuulu edes organisaation ydintoimintoihin.

Jonnekin nämä tehtävät kuitenkin kuuluvat – Gallantille. Me tarjoamme talouden, henkilöstöhallinnon, verotuksen ja liikejuridiikan ratkaisuja ja palveluja, jotka pitävät asiakkaamme askeleen kilpailijoita edellä. Osaamisemme kumpuaa kahden vahvan ja kehityskykyisen perheyrityksen yli 60-vuotisesta historiasta. Tänä päivänä olemme joukko neuvonantajia, jotka antavat täyden tukensa kaikille, jotka haluavat kasvaa, menestyä ja muuttaa maailmaa.

200 Kasvun asiantuntijaa
11 Toimipistettä ympäri Suomen
gallant-tarina

Gallantin tarina on ihmisten tarina

Gallant syntyi Näsijärven rannalla tehdystä lujasta kädenpuristuksesta ja yhteisestä halusta auttaa asiakkaita pysymään askeleen edellä. Uskomme yritysten visioihin, turvaamme selustan ja tarjoamme kaikki tärkeimmät talouden palvelut saman katon alta – yhdessä Suomen arvostetuimpien talous- ja hallintoasiantuntijoiden kanssa.

kumppanit

Ne oikeat kumppanit

Yhteistyössä kumppaniemme kanssa voimme tarjota sinulle sen parhaimman palvelukokonaisuuden. Laajan ohjelmisto-osaamisen avulla tuemme yritystäsi kokonaisvaltaisesti liiketoiminnan ydintoiminnoissa, kuten taloushallinnossa, raportoinnissa ja palkanlaskennassa. 

Liiketoimintakauppa-Gallant

Tiedotteet

Mietitkö, mitä meille kuuluu? Tiedotteemme tarjoavat katsauksen Gallantin kasvuun ja ajankohtaisiin uutisiin.

60+ Pitkäaikaisin asiakassuhde vuosissa
2500+ Menestyksen-
nälkäistä asiakasta

Gallantin arvot

Keskitymme edistämään yritysten kasvua ja menestystä. Jotta voimme aina tarjota parastamme, toimintaamme ohjaavat nämä arvot:

  • Menemme rohkeasti kohti uutta.
  • Olemme avoimia ja luottamuksen arvoisia.
  • Pyrimme aina parhaaseen laatuun.
  • Toimimme asiakkaan eduksi.
Luotettava taloushallinnon kumppani

Auktorisoitu tilitoimisto

Auktorisointi on sertifikaatti, joka kertoo toiminnan laadusta. Taloushallintoliitto on tarkistuksellaan varmistanut, että meillä toimitaan hyvän tilitoimistotavan ja standardien mukaisesti, käyttämämme järjestelmät ovat luotettavia ja asiantuntijoiltamme löytyy korkeatasoista alan osaamista (KLT, PHT, TNT).

Asiakkaanamme voit luottaa palvelun jatkuvuuteen ja olla varma, että yrityksesi talous on hyvissä käsissä.

TAL_Logo_2022_auktorisoitu_jasen

 

sertifikaatit-gallant

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.