Budjetointi ja talouden suunnittelu

Avain tulevaisuuteen on numeron muotoinen

Budjetointi, talouden suunnittelu ja ennakointi ovat osa modernia talousjohtamista, jossa pyritään katsomaan asioita eteenpäin – ja ennen kaikkea muita pidemmälle! Talouden asiantuntijamme avustavat yrityksesi johtoa budjetointiprosessien ja talouden suunnittelun läpiviennissä sekä seurannassa. 

Yrityksen oma kristallipallo 

Budjetointi ja talouden suunnittelu estävät arvailun. Tuemme sinua suunnittelussa ja antamalla Gallantin monipuolisten asiantuntijoiden osaamisen käyttöösi. Olemme apunasi kiireisellä budjettikaudella keventämällä sinun ja tiimisi työtaakkaa.

Mitä useammin talouttasi tarkastelet, sitä enemmän se liiketoiminnastasi opettaa. Suunnittelemalla ja analysoimalla talouttasi toistuvasti asiantuntijoidemme kanssa saat laajan kokonaiskuvan taloutesi mahdollisuuksista. Tuotamme käyttöösi skenaariolaskelmat ja suunnitelmat, jotka tarjoavat hyvän näkymän tulevaisuuden suunnitteluun ja ennakointiin.

Modernit työkalut

Myynnin, talouden tai tuotannon raportointi paranee tämän päivän business intelligence (BI) -työkaluilla. BI-työkalut tarjoavat helpon visuaalisen näkymän ja ovat kaiken lisäksi vielä helppoja käyttää! Emme silti unohda klassikoita: tunnemme Excelin läpikotaisin, onhan se edelleen yksi järkevimmistä työkaluista talouden suunnittelussa. 

Kimmo Nyman,
Hei ja mukava tavata!
Anna huippuasiantuntijoidemme hoitaa numerot ja paljastaa ennusteet niiden takaa! Kerron mielelläni lisää budjetoinnin ja talouden suunnittelusta ja siitä, mitä kaikkea kumppanuus Gallantin kanssa voi yrityksellesi tarjota.
ratkaisut-starup-yrityksille
Käytännön askeleen talousdatan hyödyntämiseen

Liiketoiminnan kehittäjän opas

Löydä tehokkaat ohjeet mittaristojen rakentamisesta raportointiin, budjetointiin ja ennustamiseen.

We got your back!

Löydä talouden asiantuntijat, jotka auttavat yritystäsi kulkemaan kohti menestystä. Oli mielessäsi mikä tahansa kysymys tai haaste, me turvaamme selustasi.