Gallant-ratkaisut

Ratkaisut

Valmiiksi paketoitua osaamista, ole hyvä! Hyödynnä dataa, teknologiaa ja alakohtaista erikoisosaamista siten, että ne tuottavat kilpailuetua yrityksellesi. Ja mikä parasta, ratkaisut vapauttavat sinun ja tiimisi aikaa itse työhön.  

Asiantuntijamme tarjoavat rautaisen annoksen ratkaisuja rakennusalalle, startupeille ja yrityksille, jotka tarvitsevat tuurauspalvelua nopeasti ja helposti. Eikä tässä vielä kaikki: autamme yrityksiä toimialasta riippumatta.

rakennusalan-taloushallinto-kirjanpito-Gallant

Rakennusalalle

Alan kovimmista asiantuntijoista koostuva tiimimme tuntee raksan kuin omat taskunsa! Ymmärrämme rakennusteollisuuden kirjanpidon erikoisuudet, puhumme samaa kieltä ja autamme löytämään toimivimmat talouden ohjauksen keinot ja työkalut. 

ratkaisut-starup-yrityksille-2

Startup-yrityksille

Mitä jos kaikki kasvuyrityksesi tarvitsemat talous- ja asiantuntijaratkaisut löytyisivät samasta paikasta? Gallant on koonnut sinulle kaiken valmiiksi! Kuljemme kumppanina vierelläsi koko yrityksesi elinkaaren ajan – vauhdikkaasta alusta aina pörssilistautumiseen asti. 

interim-ratkaisut-2

Interim-ratkaisut

Irtisanoutumiset, pidemmät ja lyhyemmät poissaolot, kansainvälistyminen, kasvu… Kun odottamattomia muutoksia ja tarpeita syntyy, olemme tukenasi. Gallantilta löydät tarvitsemaasi osaamista erilaisiin talous- ja henkilöstöhallinnon työtehtäviin ja rooleihin. Millaista asiantuntijuutta saisi olla? 

ratkaisut-elintarvikealalle-2

Elintarvikealalle

Varastonhallintaa ja logistiikkaa, tuotteiden kannattavuutta suhteessa tuotantoon, kausittaiset myyntihuiput... Talouden asiantuntijamme pitävät huolen siitä, että numeroilla ja kannattavuudella saavutetaan maukas tasapaino elintarvikealan yrityksen liiketoimintaan.

Kaikki kasvua tuottavat ratkaisut saman katon alta!

Pyöritämme
ohjelmistoja,
emme
peukaloita.

Gallant_hour_glass_web
Monipuolinen ohjelmistotarjontamme yhdessä erikoisosaamisen kanssa on voittava kombo. Tutustu ohjelmisto-osaamiseemme! 

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.