BI-palvelut

Vain oikea tieto vie kohti menestystä

Johtamisen ja päätöksenteon tueksi tarvitset raportointia ja ennen kaikkea analyysia, josta saatavaa liiketoimintatietoa voidaan hyödyntää päätöksenteossa, suunnittelussa ja ennustamisessa. Gallantin asiantuntijat auttavat sinua löytämään validia tietoa – ja kertovat miten voit sitä hyödyntää.

Sytytä lamppuun valo

Johda tiedolla, älä mututuntumalla. Gallantin BI-raportointi- ja analytiikkapalvelut luovat kokonaiskuvan yrityksesi taloudesta. Ajantasaisen tiedon ja helposti tulkittavien analyysien avulla teet parempia päätöksiä. 

Raporttien visuaalisten näkymien avulla sinun on helppoa analysoida ja tehdä johtopäätöksiä siitä, mihin suuntaan yritystä tulisi kehittää. BI-palvelut tuovat ajantasaisen tiedon johdon nähtäville, ja näin tietoa tukee myös päätöksentekoa.

Huomisen suunnitelmia tämän päivän työkaluilla

Haluamme, että BI-palveluiden käyttöönotto tapahtuu nopeasti ja vaivattomasti ilman suuria investointeja. Yleisimmät järjestelmät tukevat integraatiota raportointijärjestelmän kanssa, joten sen avulla voidaan automatisoida koko organisaation raportointiprosessi. 

Käytämme Fuusor-ohjelmistoa, jonka valmiit integraatiot mahdollistavat tehokkaan raportointiprosessin niin yksittäiselle yhtiölle kuin koko konsernille. Järjestelmä on pilvipalvelu, joka toimii niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimessakin.

Valmis CFO Reports -raportointipaketti sisältää seuraavat raportit:
●    Tuloslaskelma
●    Tase
●    Kassavirtalaskelma
●    Talouden tunnusluvut

Näiden lisäksi saat tarvittaessa rajattomasti sinulle räätälöityjä raportteja. 

 

BI-palvelun hyödyt

  • Saat ajantasaiset raportit johdon päätöksenteon tueksi.
  • Liiketoimintatiedot löytyvät yhdestä paikasta visuaalisesti esitettyinä.
  • Raportointiprosessi on automatisoitu.
  • Voidaan integroida yleisimpiin järjestelmiin.
  • Yrityskohtainen räätälöintimahdollisuus.
Kimmo Nyman,
Haluatko aktiivisesti seurata, missä talous menee? Siinä tapauksessa ota yhteyttä! Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää raportoinnin mahdollisuuksista!
DSC0182-1024x683-1
Mittaaminen johtamisen tukena:

Miten valita oikeat mittarit?

Tehokkailla liiketoiminnan mittareilla voidaan seurata liiketoiminnan kannalta merkityksellisiä asioita ja edistää strategian mukaisiin tavoitteisiin pääsemistä.

We got your back!

Ole rohkeasti yhteydessä, kun etsit yrityksellesi apua tai sparrailua raportoinnin saralla.