asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut

Kumppani kaikille, jotka haluavat täyttä asiaa.

Harva meistä on usean erikoisalan monitaituri – eikä tarvitsekaan olla. Asiantuntijamme varmistavat edellytykset yrityksesi menestymiselle neuvomalla ja opastamalla yritysjuridiikassa, verotuksessa, talousjohtamisessa ja yrityksen rahoituksessa. 

Neuvoa ja tukea eri vaiheisiin

Kuljemme vierelläsi kohti tavoitteitasi, liittyivätpä ne sitten kansainvälistymiseen, kasvuun tai yrityskauppojen tekemiseen. 

Keskity
sinä
menestymiseen.

gallant_flag_web
Gallant hoitaa numerot ja pitää johdon, sijoittajat, henkilöstön sekä asiakkaat tyytyväisinä.
Gallantin asiantuntija hoiti työnsä viimeisen päälle hyvin, aina seuraajansa perehdytystä myöten. Hänen ansiostaan saimme riittävästi aikaa suorittaa rekrytoinnin kunnolla, ja tehtävään valittu henkilö pääsi aloittamaan työnsä tehokkaasti.
sulautuminen
Osakeyhtiöiden sulautuminen

Joskus yksi voi olla enemmän

Liike-elämässä tarve omistuksen uudelleenjärjestelyyn voi tulla eteen yrityksen kasvun, toiminnan muuttumisen tai taloudellisen tilanteen vuoksi. Yrityksen rakennetta voidaan järjestellä esimerkiksi sulautumisen avulla.

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Heikki Rintala,
Hei, sinä siellä!
Tiesitkö, että asiantuntijamme ovat tässä ihan naapurissasi? Tai jos eivät ihan naapurissa, niin saat heihin helposti yhteyden – ihan missä päin maailmaa tahansa.

We got your back!

Oli tarpeesi millainen tahansa, käytössäsi ovat aina kaikki Gallantin asiantuntijat. Kerromme mielellämme lisää asiantuntijapalveluistamme, jotka auttavat sinua kulkemaan kohti kasvua.