Microsoft Dynamics 365 Business Central

Virtaviivaista prosesseja ja paranna tuottavuutta.

Microsoft Dynamics 365 Business Central on palvelu, johon luottaa yli 30 000 yritystä. Se on erikokoisille yrityksille tarkoitettu toiminnanohjausjärjestelmä, joka automatisoi ja selkeyttää liiketoiminnan prosesseja sekä auttaa liiketoiminnan hallinnassa.

Skaalautuvuutta liiketoiminnan tarpeisiin

Business Centralin avulla voit hoitaa liiketoimintaasi älykkäämmin missä tahansa.

Se on monipuolinen ja skaalautuva ratkaisu, joka soveltuu useille eri toimialoille: valmistusteollisuus, tukku- ja vähittäiskauppa, palvelualat, rakennusala, teknologia ja IT-ala.

Business Central sisältää moduulit yrityksen eri toiminnoille: taloushallinto, osto ja myynti, varastonhallinta, logistiikka, tuotanto sekä asiakkuudenhallinta (CRM).

Järjestelmän avulla

  • saat kokonaisnäkymän liiketoimintaasi.
  • voit tehdä päätöksiä reaaliaikaisten tietojen perusteella.
  • parannat ennusteiden tarkkuutta.
  • varmistat tietoturvallisen toimintaympäristön.
  • voit hyödyntää valmiita integraatioita.
  • saat tuen myös kansainväliselle toiminnalle.

Ratkaisut ohjelmistotarpeisiin

Järjestelmäratkaisut ja integraatiot asiantuntijan varmuudella

Helpota arkeasi ja ota haltuun Business Central sekä muut kustannustehokkaat ja automaatiota hyödyntävät ohjelmistoratkaisut. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikeat taloushallinnon ohjelmistot, jotka integroituvat saumattomasti erilaisiin ERP-järjestelmiin. Voimme olla tukenasi myös ERP-integraatioissa ja opastaa tarvittaessa ohjelmiston käytössä.

Anniina Rajamäki,
Haluatko kuulla lisää Business Centralin tarjoamista mahdollisuuksista yrityksellesi? Ota meihin yhteyttä – keskustelemme mielellämme aiheesta kanssasi!
Kasvun takana: Hilla IT ja Gallant
Gallantin ratkaisut otimme ehdottomasti siksi, että heiltä löytyi osaamista olla meidän Business Central -kumppanimme. Heillä on tarvittava osaaminen myös kehittää sen käyttöä meille ja meidän asiakkaillemme.
taloushallinto-ohjelmisto-2

Näin valitset sopivimman taloushallinto-ohjelman

Oikeat taloushallinnon työkalut auttavat yrityksen talouden hallinnassa, raportoinnissa ja ennustamisessa. Milloin taloushallinto-ohjelmiston vaihto uuteen on järkevää ja mitä asioita tulee ottaa huomioon?

We got your back!

Pallotteletko eri ohjelmistoratkaisujen välillä?Anna meidän ottaa hommasta koppi! Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yrityksellesi paras ratkaisu.