Hilla IT

Hilla IT

Erityisosaamista IT-yrityksen taloushallintoon

Digitalisointiin keskittyvä ketterä IT-alan yritys Hilla IT Oy auttaa asiakkaita digitalisaation tiellä. Hilla IT lähti ensimmäisinä Suomessa Microsoftin uuteen Business Central -järjestelmän käyttöönottoon, johon vaadittiin spesifiä osaamista myös tilitoimistolta. Hilla IT tarvitsi tilitoimistopalveluiden lisäksi syvempää ymmärrystä ja osaamista niin itse järjestelmän kuin prosessienkin kehittämiseen.

Gallantin kumppanuus Hilla IT Oy:n kanssa alkoi vuonna 2021, kun IT-yritykseen tarvittiin sellainen taloushallinnon kumppani, jolta löytyy ymmärrystä ja osaamista taloushallinnon järjestämisestä Microsoft Business Central -ympäristössä. Tuekseen IT-kumppani tarvitsi talouden asiantuntijan, jolta löytyy ohjelmisto-osaamista ja jolle Microsoftin ekosysteemi on tuttu. Hilla IT tarvitsi myös helposti talouden tilanteesta kattavan yleiskuvan, joten taloushallinnon järjestämisen lisäksi Gallant kerää ja tuottaa Hilla IT:lle talousdatan sellaisessa muodossa, että aikaa saadaan vapautettua itse liiketoimintaan ja sen kehittämiseen.

– Gallantin ratkaisut otimme ehdottomasti siksi, että heiltä löytyi osaamista olla meidän Business Central -kumppanimme. Heillä on tarvittava osaaminen myös kehittää sen käyttöä meille ja meidän asiakkaillemme. Gallantilla oli jo valmiiksi rakennettuna raportointityökalu ja se saatiin helposti yhdistettyä järjestelmään. Se oli meille yksi tärkeimmistä syistä, kertoo Hilla IT Oy:n partner Kristian Halonen.

Tukea prosessien automatisointiin

Gallant vastaa Hilla IT Oy:n taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti tarjoten asiantuntevaa apua kaikkiin kasvuyrityksen talouteen liittyvissä kysymyksissä. Lakisääteisten kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi Gallant tukee Hilla IT:tä talouden raportoinnissa.

Hilla IT kokee työskentelyn Gallantin kanssa erittäin miellyttäväksi.

– Meillä on muutama yhteyshenkilö ja ongelman yllättäessä tai aina kun kysymyksiä on, saamme vastauksen erittäin nopeasti. Olemme myös olleet tyytyväisiä siihen, että saamme Gallantilta jatkuvasti parannusehdotuksia. Tämä kehittää meidän sisäistä toimintaamme ja säästää meille tulevaisuudessa aina kumuloidusti moninkertaisen ajan, kun prosesseja saadaan automatisoitua, Halonen toteaa

– Gallantin yhteyshenkilö on täyttänyt tehtävänsä moninkertaisesti ja se on ollut todella merkittävä apu meille meidän alkutaipaleellamme, Halonen lisää.

Hilla IT arvostaa talouden kumppanissa ammattitaitoa ja luotettavuutta.

– Arvostan sitä, että jos jotain luvataan, se myös pidetään. Arvostamme erityisesti myös ammattitaitoa, sillä se säästää kaikkien aikaa, kun ratkaisut ovat nopeita ja oikeita. Voin lämpimästi suositella Gallantia talouden kumppaniksi, Halonen summaa.

Ongelman yllättäessä, tai aina kun kysymyksiä on, saamme vastauksen erittäin nopeasti. Olemme myös olleet tyytyväisiä siihen, että saamme Gallantilta jatkuvasti parannusehdotuksia. Tämä kehittää meidän sisäistä toimintaamme.
Partner Kristian Halonen, Hilla IT Oy

Hilla IT Oy

  • Vuonna 2014 perustettu liiketoimintojen digitalisointiin keskittynyt yritys
  • Liikevaihto vuonna 2021 893 tuhatta

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.