CFO- ja Controller-palvelut

Talouden todellinen moniottelija palveluksessasi!

Viimeistään kasvuvaiheessa tai muutostilanteessa herää ajatus oman talousjohtajan palkkaamisesta. Mutta mistä löytyisi bisneksen taitava talouden kymmenottelija nopeasti ja kustannustehokkaasti? Tutustu Gallant CFO -palveluun ja jätä talouden kiemurat alan kovimmalle asiantuntijalle! Täydennämme tiimiäsi ilman kallista ja aikaa vievää rekrytointia. 

Oma talousjohtaja kustannustehokkaasti

Gallantin CFO tai Controller siivoaa työpöydältäsi talouden johtamiseen liittyvät aikaa vievät ja asiantuntijuutta vaativat toimet. Palvelu sopii sinulle, joka kaipaat asiantuntijan tukea päätöksentekoon ja apua talouden johtamiseen, mutta et halua palkata kokopäiväistä talousammattilaista.

Gallant CFO on täyden palvelun paketti:

  • Jatkuva talouden ennustaminen ja raportointi
    Investointilaskelmat
  • Ennusteet
  • Rahoituksen hakeminen
  • Rahoituslaitosten raportointi- ja kovenanttiehdot
  • Autamme sinua myös budjetoinnissa.

Lisäksi saat arvokasta tukea ja neuvoja kasvuun ja kannattavuuteen liittyen.

Vahvistamme taloushallintoa kanssasi

Menestystä rakennetaan vastuullisella talousjohtamisella. Kasvatamme yrityksesi arvoa tavoitteellisesti ja yhdessä sinun kanssasi.

Tarjoamme valmiiksi paketoidun tai täysin räätälöidyn palvelukokonaisuuden. Asiantuntijatalostamme löytyy juuri sinun yrityksellesi sopiva osaaja, joka tukee liiketoimintasi tavoitteita tekemällä parhaita päätöksiä yrityksesi talouden eteen – vaikka heti tänään. 

Lisäksi saat väliaikaista apua Interim CFO ja Controller -palvelustamme!

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Interim-CFO-1

Interim CFO tuuraa haastavissa talouden työtehtävissä

Taloushallinnon väliaikaisen ulkoistamisen tarve tulee yrityksille usein odottamatta vastaan. Silloin on tärkeää löytää nopea, joustava ja toimiva ratkaisu tilalle siksi aikaa, että lopullisia päätöksiä tai esimerkiksi rekrytointiprosessi ehditään hoitaa huolellisesti loppuun.

Kimmo Nyman,
Kiva, että tulit sivuillemme!
Olemme energinen asiantuntijatalo ja tuotamme laajasti palveluita saman katon alta yrityksen jokaiseen elinkaaren vaiheeseen. Kerron mielelläni lisää!

We got your back!

Etsitkö kumppania kasvuyhtiön talousjohtamiseen tai muutoksessa navigoimiseen? Tarjoamme käyttöösi osaajat, jotka auttavat yritystäsi kulkemaan kohti menestystä!