rakennusalan-taloushallinto-kirjanpito-Gallant

Rakennusalan talous- ja asiantuntijapalvelut

Talous-, HR ja Advisory-palvelut kaikille, jotka rakentavat maailmaa

Gallant tarjoaa saman katon alta tukea, näkemystä ja resursseja rakennusalan ammattilaisille. Yrityksesi on helppo keskittyä projektien johtamiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen, kun talous- ja hallintotyösi tekee tiimi, joka tuntee alasi erityispiirteet. 

Valitse ja räätälöi sopivin Raksa-palvelupaketti

Kaipaatko tukea liiketoiminnan suunnitteluun, kehittämiseen tai johtamiseen myös talouden näkökulmasta? Perinteinen kirjanpito ja perinteiset järjestelmät eivät tarjoa tähän ratkaisua, joten rakennustoimialalle erikoistunut huipputiimimme räätälöi palvelukokonaisuudet valmiiksi kolmen eri tason Raksa-paketeiksi. Palvelukokonaisuuksista voidaan yhdessä rakentaa juuri sinun yrityksellesi parhaiten sopiva kokonaisuus.

Meiltä ohjelmistot ja interim-ratkaisut myös rakennusalalle

Kartoitetaan tilanteesi

Tarvitsetko apua rakennusalan talouden hoitoon? Me voimme auttaa.
Gallant_raksapalvelupaketit-uusi
rakennusalan-taloushallinto-kirjanpito-Gallant
Webinaaritallenne

Rakentaja - Turvaa toiminnan jatkuminen!

Nykyinen maailman talouden tilanne heijastuu vahvasti tällä hetkellä rakentamiseen, mikä näkyy mm. kohonneina rakentamisen kustannuksina ja lainojen korkojen nousuna. Myös sijoittajat ja kuluttajat ovat varpaillaan ja luottamus talouteen on heikko. Mikä avuksi?

Ratkaise yrityksesi haasteet kanssamme

Ymmärrämme rakennusalan kirjanpidon ja taloushallinnon erityispiirteitä – tiimillämme on siitä omakohtaista kokemusta. Kanssamme yrityksesi pystyy täyttämään viranomaisvalvontaan, ilmoitusvelvollisuuteen ja projektiluonteisuuteen liittyvät vaatimukset.

gallant_ikonit_nro1

Muuta tavoitteet todeksi

Tarjoamme yrityksesi käyttöön oman raksatiimin. Räätälöimme yrityksellesi tehokkaimmat talouden ohjauksen toimintatavat sekä välineet, jotka mahdollistavat kannattavan kasvun, tuloksen ja toiminnan jatkuvan parantamisen.
gallant_ikonit_nro2

Voita haasteet käyttämällä erikoisosaajia

Rakennusalaan erikoistuneiden asiantuntijoidemme supervoima on puhua kanssasi samaa kieltä – ja tuntea arki pöydän molemmin puolin. Samaistumme ongelmiin, tunnemme haasteet ja myös ratkaisemme ne pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella sekä laaja-alaisella näkemyksellä. 
gallant_ikonit_nro3

Keskity ydintekemiseesi

Valmiiksi paketoidut palvelukokonaisuutemme helpottavat päätöksentekoa ja arkea. Henkilökohtainen palvelumme räätälöidään tarpeesi mukaan aina tilapäisestä kehitysprojektista jatkuvaan tekemiseen. 

gallant_ikonit_nro4

Reagoi ennen kilpailijaa 

Tarjoamme työkaluja tiedolla johtamisen ja päätöksenteon tueksi. Kun kokonaiskuva yrityksesi tilanteesta ja suunnasta on selkeä, pystyt reagoimaan paremmin muuttuviin tilanteisiin, tekemään järkeviä päätöksiä – sekä vaikuttamaan askeleen edellä kilpailijoita. 

Matka
menestykseen
rakennetaan
yhdessä!

Gallant_steplatters_web

We got your back

Tukevalle pohjalle on turvallista rakentaa. Me autamme siinä!

Jane Ollila,
Hei raksan ammattilainen!
Tuomme talouden hallinnan keinot ja modernit työkalut rakennusalan saataville. Kysy rohkeasti lisää ratkaisuistamme!
gallant-rakennusalan-taloushallinto

Rakentaja – valitse taloushallinnon osaaja, joka tuntee alan erityispiirteet

Rakentaminen on oiva esimerkki toimialasta, joka sisältää monia, huomioon otettavia erityispiirteitä kirjanpidon ja taloushallinnon näkökulmasta. Syyt poikkeavuuksiin löytyvät niin rakennusalan tarkasta viranomaisvalvonnasta ja ilmoitusvelvollisuudesta kuin myös projektiluonteisuudesta.

We got your back!

Olipa yrityksesi kasvutaipaleen alussa tai jo toimintansa vakiinnuttanut, saat meistä luotettavan ja osaavan kumppanin. Jätä yhteydenottopyyntö, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.