urat

Tule töihin Gallantille!

Työ taloushallinnon alalla on paljon muutakin kuin numeroiden pyörittelyä. Se on yhdessä toimimista täynnä merkityksellisiä keskusteluja, kaverin kannustamista, uusia oivalluksia ja ennen kaikkea asiakkaidemme menestyksen mahdollistamista.

Jos kaipaat uusia uranäkymiä, paikasta riippumatonta työskentelyä ja viihtyisiä työpäiviä innostavassa porukassa, sinä voisit olla hyvä meille hyvä match!

Vapaus valita itse

Meillä työ joustaa elämäntilanteesi mukaan. Jos etätyö on sinun juttusi, me tuemme sinua sen mahdollistamisessa. Käytössämme on myös liukuva työaika, jotta jokainen Gallantilainen voi itse päättää milloin on sopivin aika työskennellä.

Panostamme hyvinvointiin

Tarjoamme sinulle työterveyshuollon lisäksi laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Meillä on käytössä Edenred, jonka saldoa voit käyttää kiinnostaviin liikunta-, hyvinvointi- tai kulttuuripalveluihin.

Tuemme yhteisöllisyyttä

Työ on suuri osa arkeamme ja sen vuoksi onkin tärkeää, että meillä on kivaa töissä. Erityisen mielekästä työskentely on silloin, kun se tapahtuu tutussa ja lämminhenkisessä seurassa. Siksi rohkaisemme yhteisöllisyyteen ja luomme arkeen iloisia kohtaamisia tiimivirkistysten, kuukausikisojen, yhteisten lounaiden, koulutuspäivien ja juhlien myötä.

Gallantin arvot

Arvot näkyvät työyhteisössämme vuoden jokaisena päivänä:

  • Menemme rohkeasti kohti uutta.
  • Olemme avoimia ja luottamuksen arvoisia.
  • Pyrimme aina parhaaseen laatuun.
  • Toimimme asiakkaan eduksi.
200 Kasvun asiantuntijaa
6.4 Työsuhteen keskimääräinen pituus
37 Työntekijöiden keski-ikä
1393 Käytyjä koulutuksia (2021)
gallant-meista

Gallant yrityksenä

Gallant on energinen ja kasvava asiantuntijatalo, jonka osaaminen kumpuaa kahden vahvan perheyrityksen yli 60-vuotisesta historiasta. Tarjoamme talouden, henkilöstöhallinnon, verotuksen ja liikejuridiikan palveluita, jotka pitävät asiakkaat askeleen kilpailijoita edellä.

Pinja Sirola,
Meillä ei ole totista porukkaa. Vaikka työtä tehdään tosissaan, silti saa nauraa ja pitää hauskaa.

Ota yhteyttä

Hei sinä talouden ja kasvun ammattilainen! Jos ura Gallantilla kiinnostaa, ota meihin rohkeasti yhteyttä – se saattaa olla yhteisen taipaleemme alku.