Veropalvelut

Verotuksen palvelut asiantuntijan varmuudella.

Pyöriikö työpöydällä verotukseen liittyviä kysymyksiä tai tehtäviä? Palvelemme sinua verotuksen suunnittelusta hakemuksiin ja arvonlisäveroista yritysjärjestelyihin. Käänny puoleemme nyt, niin autamme ennakoimaan ja minimoimaan veroseuraamuksia mahdollisimman pian.

Olemme apunasi myös henkilökohtaisissa veroasioissa!

Veropalveluihimme kuuluu myös

Yrityksen ja omistajien verosuunnittelu

Uskomme, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – myös veroasioissa. Avainsanoja ovat ennakointi ja osaava suunnittelu, joiden avulla vältät veroseuraamukset monissa tilanteissa, kuten sulautumisessa, liiketoimintasiirrossa tai osakevaihdossa. Asiantuntijamme tuntevat erilaiset yritysmuodot ja huomioivat jouhevasti niiden erityistarpeet. 

Sukupolvenvaihdos

Tiesitkö, että lähisukulaisten välisellä omistajanvaihdoksella voidaan ansaita verohuojennuksia? Oikein suunniteltu sukupolvenvaihdos onnistuu kohtuullisin veroseuraamuksin. Siirtymä on mahdollista toteuttaa esimerkiksi lahjana, yrityskauppana tai näiden yhdistelmänä – normaalia yrityskauppaa merkittävästi pienemmällä kauppahinnalla. Kun suunnittelu aloitetaan hyvissä ajoin, voidaan veroseuraamukset minimoida myös omistajanvaihdosta edeltävillä järjestelyillä. 

Veroilmoitukset

Sit back and relax. Asiantuntijamme laativat tarvittavat veroilmoitukset puolestasi kaikissa verolajeissa sekä henkilökohtaisissa veroasioissa. 

Arvonlisäverotus

Meiltä saat myös neuvontaa arvonlisäverotuksen erityiskysymyksiin ja menettelytapoihin sekä kansainvälisiin alv-tilanteisiin.

Veroneuvonta

Meiltä saat nopeasti ja sujuvasti veroneuvontaa vero-oikeudellisissa asioissa sekä yhtiöoikeuteen ja henkilöstöhallintoon liittyvissä kysymyksissä.

verosuunnittelu-yrittajan-palkka-uutiskirje

Ennakkoratkaisuhakemukset, poikkeuslupahakemukset ja muutoksenhaut

Saisiko olla apua tai näkemystä hakemuksiin? Palvelemme yrityksiä useissa hakemuslajeissa:

  • Laadimme ennakkoratkaisuhakemukset kokemuksella esimerkiksi lahjaverotukseen, arvonmääritykseen ja käyttöomaisuusosakkeiden verovapaaseen luovutukseen liittyen.
  • Laadimme poikkeuslupahakemukset tappioiden käyttöoikeuteen liittyen.
  • Tarjoamme muutoksenhakupalvelut eri verolajeissa ja oikeusasteissa. Meiltä voit kysyä myös asiantuntijan näkemyksen muutoksenhaussa menestymiseen.
Hanna Rantala,
Toivottavasti kuullaan pian!
Tiimini laittaa verotuksesi kuntoon käden käänteessä. Jätä yhteydenottopyyntö ja olet askelen lähempänä sujuvaa verotusta.
Kasvun takana: DC Works ja Gallant
Gallant hallitsee liikkuvan työn palkanmaksun ja hoitaa asiat ajallaan. Tasaisen laadukkaita ovat myös kirjanpito sekä muut asiantuntijapalvelut, eikä yhteyshenkilömme sijainti Australiassa ole tuottanut minkäänlaisia vaikeuksia.
ennakkovero-700

Osakevaihto mahdollistaa tehokkaamman yritysrakenteen

Osakevaihdon avulla voidaan saavuttaa toimivampi yritysrakenne ja parempi riskien hallinta. Osakevaihdossa syntyy konsernirakenne, jolla on useita liiketoiminnallisia etuja.

We got your back!

Löydä veropalveluiden asiantuntijat, jotka auttavat yritystäsi kulkemaan kohti menestystä.