Perintäpalvelut

Tehokasta perintää, vahvempaa taloutta.

Perintä on tärkeä osa yrityksen talouden hallintaa, joka auttaa varmistamaan liiketoiminnan jatkuvuuden, vahvistamaan taloudellista asemaa ja luomaan parempia edellytyksiä pitkän aikavälin menestykselle.

Hoidamme kuluttajan ja yrityksen maksumuistutukset sekä perinnän aina hyvän perintätavan ja perintälain mukaisesti – sujuvasti, ratkaisuhakuisesti ja yhteistyötä tehden. Oikea-aikaisella saatavien hallinnalla voimme vaikuttaa merkittävästi kassankiertoon ja luottotappioiden minimointiin.

Yhdistämme teknologian ja ihmiset

Meiltä saat asiakasystävällistä huomautus- ja perintäpalvelua, jonka hoitaa nimetty asiantuntijasi tai tiimisi. Kanssamme varmistat, ettei perintä ole kasvotonta ja kylmää: mahdollistamme asiakkaasi kohdatuksi tulemisen ja asiakassuhteen jatkumisen myös perintätilanteissa.

Hoidamme perinnän tehokkaasti teknologiaa hyödyntäen – unohtamatta henkilökohtaisen asiakaspalvelun tärkeyttä.

Joustava muistutus- ja perintäpalvelu

Henkilökohtainen palvelu

Tiesitkö, että perinnän voi hoitaa asiakasystävällisesti? Perintäpalvelumme varmistaa aina henkilökohtaisen lähestymistavan niin asiakkaillemme kuin heidän sidosryhmilleenkin.

Omat asiantuntijat

Tiimimme koostuu omistautuneista ammattilaisista ja erikoisasiantuntijoista, jotka on nimetty hoitamaan juuri sinun yrityksesi perintätarpeita.

Yhteensopivuus

Perintäpalvelu toimii saumattomasti muiden maksuhallinnan palveluiden kanssa. Huolehdimme yrityksesi myyntisaamisten kotiuttamisesta kokonaisvaltaisesti.

Kiinteä kuukausihinta

Kiinteä hinta luo selkeyttä ja turvaa. Hinta kattaa koko palvelun: saatavien kirjaamisen, maksumuistutukset ja perintäpalvelut.

We got your back!

Myyntireskontran ajantasaisuus toimii pohjana sujuvalle kassavirralle, hyville asiakassuhteille ja toimivalle kirjanpidolle. Luottamalla yrityksesi saatavien hallinnan Gallantille voit keskittyä oman liiketoiminnan edistämiseen, eikä sinun tarvitse huolehtia laskujen perinnästä.

Annukka Poikkeus-Larionov,
Kiva nähdä sinut täällä!
Ota yhteyttä, niin jutellaan, miten voimme auttaa sinua hoitamaan perinnän tehokkaasti, asiakasystävällisesti ja ammattitaitoisesti.
maksuhallinta-pieni

Luottotappiot ja niiden minimointi

Luottotappioilta ei aina voi välttyä, mutta niiden hallintaan voi vaikuttaa tehokkaasti ennen myyntiä ja sen jälkeen.

We got your back!

Löydä maksuhallinnan asiantuntijat, jotka auttavat yritystäsi kulkemaan kohti menestystä.