kumppanit

Kumppaniverkosto takaa laajemmat palvelut

Yrityksen ohjelmistoratkaisut helposti Gallantin katon alta

Yhdessä olemme enemmän! Olemme rakentaneet vuosien varrella laajan kumppaniverkoston, joka kautta saat käyttöösi parhaan ja ajantasaisen ohjelmisto-osaamisen. Saisiko olla joustavampaa taloushallintoa, sujuvampaa raportointia tai täsmällisempää palkanlaskentaa? 

 

Ohjelmistot kaikkiin liiketoimintasi tarpeisiin

Kumppanimme kasvussa mukana

Netvisor
Netvisor
Netvisor automatisoi yrityksen taloushallinnon ja tarjoaa kaikki yritysten tarvitsemat ominaisuudet yhdessä pilvipalvelussa aina laskutuksesta varastonhallintaan. Olemme Netvisorin Premium Plus -kumppani.
Procountor
Procountor
Procountor on luotettava sähköisen taloushallinnon ohjelmisto, joka mahdollistaa yrityksesi talouden seuraamisen reaaliajassa. Olemme Procountorin Platina-partneri.
Fennoa
Fennoa

Fennoan taloushallinnon ohjelmisto on yrityksen ja tilitoimiston yhteistyötä tukeva ratkaisu, joka sujuvoittaa arkea ja säästää aikaa. 

Mepco
Mepco

Mepco yhdistää sulavasti HR- ja palkanlaskentaominaisuudet saman järjestelmän alle.

Fuusor
Fuusor

Fuusor kerää ja yhdistelee kaiken liiketoimintatiedon yhteen paikkaan sekä tarjoaa monipuoliset BI-työkalut tiedolla johtamisen tueksi.

Jydacom
Jydacom

Jydacomin avulla hoidat rakennusyrityksen kaikki ydintoiminnot. Jydacom toimii yhdessä rakennusalan muiden erityisohjelmistojen kanssa.

Fondion
Fondion

Rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmä Fondion on nykyaikainen, helppokäyttöinen ja reaaliaikainen palvelu, joka tarjoaa yritykselle täyden läpinäkyvyyden.

Business Central
Business Central

Business Central on erikokoisille organisaatioille tarkoitettu liiketoiminnan hallintaratkaisu, joka automatisoi ja selkeyttää liiketoiminnan prosesseja sekä auttaa liiketoiminnan hallinnassa. 

Adminet
Adminet

Adminet on toiminnanohjausjärjestelmä, joka kattaa kaikki rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten ohjelmistotarpeet aina tarjouslaskennasta kirjanpitoon asti, säästää huimasti aikaa ja edistää yrityksesi kilpailukykyä.

Lemonsoft
Lemonsoft

Kotimainen Lemonsoft on vahvimmillaan teollisuus-, tukku- ja rakentamistoimialoilla sekä asiantuntija ja palvelutoimialoilla. Kirjanpito, työajanseuranta, palkanlaskenta, viranomaisilmoitukset ja raportointi ovat osa kokonaisratkaisua. 

Avalo
Avalo

Avalo on pilvipalveluna toimiva moderni ja turvallinen maksuliikenneohjelmisto, joka tarjoaa ratkaisut maksuliikenteen automaatioon turvallisen teknologian avulla sekä yhdistää taloushallinnon järjestelmät pankkien palveluihin.

We got your back!

Autamme mielellämme löytämään yrityksellesi juuri oikean ohjelmistoratkaisun.