Ohjelmistokonsultointi

Taloushallinnon ohjelmistot kaikkiin liiketoimintasi tarpeisiin.

Kaikissa yrityksen ohjelmistotarpeissa saat avun kokeneilta asiantuntijoiltamme aina taloushallinnon ohjelmiston kartoittamisesta sen jatkokehitykseen asti. Kun kaikki liiketoimintaa koskeva tieto löytyy samasta paikasta, voit tehdä parempia päätöksiä ja keskittyä kasvuun.

Taloushallinnon ohjelmistot

Tunnemme eri toimialojen tarpeet ja taloushallinnon ohjelmistot, siksi osaamme suositella juuri sinun liiketoiminnallesi sopivaa ratkaisua. Olemme rakentaneet vuosien varrella laajan kumppaniverkoston, joka kautta saat käyttöösi parhaan ja ajantasaisen ohjelmisto-osaamisen.

Ohjelmiston käyttöönotot

Käyttöönotto sisältää ohjelmiston vaihdon seuraaviin ohjelmistoihin: Netvisor, Procountor, Fennoa ja Lemonsoft. Tarjoamme myös ohjelmistojen rajapintojen käyttöönoton tuen, jotta kaikki tarvittava tieto saadaan virtaamaan ohjelmistoon automaattisesti myös muista järjestelmistä.

Ohjelman pääkäyttö

Anna meidän huolehtia ohjelmistoympäristösi pääkäytöstä. Voimme hoitaa puolestasi ohjelmiston uudet käyttäjät, käyttöoikeudet, käytöntuen sekä ympäristön ylläpidon.

Hoidamme seuraavien ohjelmistojen pääkäytön vankalla ammattitaidolla: Netvisor, Procountor ja Lemonsoft.

Koulutukset

Koulutamme taloushallinnon päivittäisen käytön seuraaviin ohjelmistoihin: Netvisor, Procountor, Fennoa ja Lemonsoft.

Käyttötuki

Saat meiltä myös jokapäiväisen käytön tuen Netvisoriin, Procountoriin, Fennoaan ja Lemonsoftiin.

Anniina Rajamäki,
Hei ja kiva nähdä sinua täällä!
Etsitkö yrityksellesi sopivaa taloushallinnon ohjelmistoa tai olisiko ajankohtaista vaihtaa uuteen ohjelmistoon? Ota rohkeasti yhteyttä. Autan mielelläni myös muissa ohjelmistoihin liittyvissä kysymyksissä.
Kasvun takana: Kuortti yhtiöt ja Gallant
Tärkeää taloudellemme on se, että eri yhtiöiden luvut löytyvät samasta paikasta, se helpottaa ja nopeuttaa toimintaamme.
taloushallinto-ohjelmisto-2

Näin valitset sopivimman taloushallinto-ohjelman

Oikeat taloushallinnon työkalut auttavat yrityksen talouden hallinnassa, raportoinnissa ja ennustamisessa. Milloin taloushallinto-ohjelmiston vaihto uuteen on järkevää ja mitä asioita tulee ottaa huomioon?

We got your back!

Löydä taloushallinnon asiantuntijat, jotka auttavat yritystäsi kulkemaan kohti menestystä.