Rahoitus

Auttava käsi yrityksen rahoitustarpeissa, niin pienissä kuin suurissa.

Vakaa rahoitus on peruspilari, jonka varaan yritystoiminta rakentuu. Rahoitustarpeet muuttuvat yrityksen elinkaaren aikana: on uuden yritystoiminnan ensiaskelia, kehittämishankkeita, investointeja ja yritysjärjestelyjä. Tunnemme näistä tarpeista jokaisen, ja olemme tukenasi aina rahoituksen suunnittelusta läpi koko hakuprosessin. 

Rahoituksen suunnittelu

Emme pelkää nostaa kassaa pöydälle! Mutkaton suunnitteluprosessi alkaa nykytilan ja rahoitustarpeen selvittämisestä yhdessä asiantuntijamme kanssa. Samalla kartoitetaan muut merkittävät muuttujat, kuten mahdolliset vakuudet. Näihin pohjatietoihin perustuen esitämme yrityksellesi sopivimmat rahoitusratkaisut.

Rahoituksen dokumentit

Rahoitusta haettaessa tarvitaan asiakirjoja ja raportteja, jotka auttavat rahoittajaa ymmärtämään rahoitushanketta. Näiden dokumenttien laatimisessa selkeys ja ammattitaito ovat valttia. Säästä aikaa ja keskity olennaiseen, kun koostamme puolestasi tarvittavat dokumentit. 

Yrityksen vakuudet

Useimmiten uudelle rahoitukselle vaaditaan vakuus takaisinmaksun turvaamiseksi. Kun vakuuksien hakeminen on ajankohtaista, ojennamme auttavan käden. Takausten ja yrityskiinnitysten lisäksi hyödynnämme muun muassa EIR-takaukset osana rahoituskokonaisuutta.

Yritystukien kartoittaminen sekä Business Finland- & ELY-rahoitusten tukitoimet
Autamme yritystukihakemusten laadinnassa ja olemme tukenasi hakuprosessissa. Eikä apu jää siihen: tuemme ja neuvomme avustusta saaneen projektin toteuttamisessa, projektin kirjanpidon järjestämisessä, kustannusseurannassa sekä raportoinnissa. 

Hanki
vipuvoimaa
kasvuun
ja kehitykseen!

gallant_dumbbell_web
Selvitämme yrityksellesi, kehitystoimillesi ja projekteillesi soveltuvat yritystuet. 
Heikki Rintala,
Hei, kuinka voimme olla avuksi?
Huipputiimini palvelee sinua hiotulla osaamisella ja suurella sydämellä. Löydetään yhdessä yrityksesi näköinen ratkaisu rahoitustarpeisiin!
Gallant-Yrityksen-Rahoitus-2-1
Maksuton opas

Yrityksen avustusrahoitus

Opi valitsemaan sopiva rahoitus. Tutustu Business Finlandin, ELY-keskuksen ja Rakennerahastojen rahoitusvaihtoehtoihin.

We got your back!

Löydä rahoituksen asiantuntijat, jotka auttavat yritystäsi kulkemaan kohti menestystä.