taloushallinto

Taloushallinto

Tarvittavat tiedot liiketoiminnasta pitävät sinut askeleen edellä

Liiketoiminta tarvitsee menestyäkseen tarkkaa, vastuullista ja reaaliaikaista taloushallintoa. Missä tahansa vaiheessa yrityksesi onkaan, tarjoamme sinulle kaikki tärkeimmät taloushallinnon palvelut kirjanpidosta tilinpäätökseen ja maksuhallinnasta lisäresursseihin. 

Pohja kestävälle kasvulle

Vahva kasvu syntyy luottamuksellisesta kumppanuudesta, aidosta vuorovaikutuksesta ja sujuvasta teknologiasta. Siksi apunasi on oman taloushallinnon asiantuntija, joka löytää käyttöösi yrityksesi kannalta parhaat ratkaisut – tarvitsetpa sitten lisäresursseja, parempaa näkemystä tulevaisuuteen tai moderneja välineitä talouden hallintaan. 

Enemmän kuin kirjanpidon raportti kerran kuussa
Arvostamme sitä, ettei Gallantin osaaminen jää kirjanpitoon, vaan saamme talousasioissa kaipaamaamme ajantasaista näkemystä ja tukea.
DSC1213-e1565976293224-1

Yrittäjä, mikä on sinun lempinimesi kirjanpidolle?

Mörkö, pakollinen paha, stressipiikki, paperihorna, kirjanpitokurimus… Ei niin rakkaalla lapsellakin tuntuu olevan monta lempinimeä. Siksi päätimme nostaa pinttyneet luulot pöydälle ja osoittaa, että yrityksesi seuraava..

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Nina Katajainen,
Haluatko taloushallintoosi uutta ja vahvaa otetta? Olitpa sitten kilpailuttamassa taloushallinnon palveluja tai harkitsemassa ulkoistamista, olemme täällä auttamassa!

We got your back!

Löydä taloushallinnon asiantuntijat, jotka auttavat yritystäsi kulkemaan kohti menestystä.