henkilostohallinto-palvelut

Henkilöstöhallinto

Asiantuntijan kokoista osaamista.

Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö on yrityksesi vahvin kilpailuetu. Autamme sinua pitämään siitä kiinni vahvistamalla nykyistä osaamista ja löytämällä tiimiisi uusia luottopelaajia. 

Pidä langat käsissäsi – ilman solmuja

Henkilöstöhallinto pitää sisällään paljon prosesseja ja lakeja, jotka yhdessä voivat muodostaa mutkikkaankin kokonaisuuden. Kokeneet HR-asiantuntijamme kokoavat käyttöösi yrityksesi tarvitsemat ratkaisut, jotka täyttävät myös viranomaisvaatimukset. 

Palkka-avoimuusdirektiivi

Mitkä ovat palkka-avoimuusdirektiivin tuomat muutokset työnantajan kannalta ja miten valmistautua niihin?

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Annamme
täyden
tukemme.

gallant_lifebuoy_web
Käytössäsi on ratkaisut, jotka kattavat työsuhteen koko elinkaaren.
Kasvun takana: KH-Koneet ja Gallant
Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Gallantin asiantuntijan työhön. Meillä on nyt töissä hyvä henkilö, josta meille on todellista apua sekä liiketoiminnan kasvun että henkilöstön viihtyvyyden näkökulmasta.
gallant-talco-1200px

Henkilöstöhallinnon ulkoistus tuo osaamista muutoksen toteuttamiseen

HR:n ulkoistus väliaikaisesti tai pitemmäksi aikaa sopii kaikille yrityksille. Se on erinomainen ratkaisu, kun halutaan muutoksen toteuttamiseen ulkopuolista asiantuntijaa. Ulkoistus helpottaa resurssivajetta ja on keino keskittyä tekemään sitä, minkä osaa itse parhaiten. 

Mira Mäkinen,
Sinä määräät rytmin, me kuljemme rinnalla
Ei ole kahta samanlaista yritystä. Siksi rakennamme palvelut joustavasti organisaatiosi tarpeita kuunnellen, etsitpä sitten jatkuvaa tai väliaikaista kumppanuutta.

We got your back!

Oli tarpeesi millainen tahansa, käytössäsi ovat aina kaikki Gallantin asiantuntijat. Kerromme mielellämme lisää HR-palveluiden eri vaihtoehdoista ja autamme yritystäsi kulkemaan kohti menestystä.