CFO-palvelut

Tietoa ja taitoa samassa paketissa.

Haluatko kehittää liiketoimintaasi, mutta resurssit puuttuvat? CFO-palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat enemmän aikaa, lisää tietoa ja asiantuntijan näkökulmia talousjohtamiseen. 

Uusi näkökulma ei ole koskaan pahitteeksi

Olemme luotettava kumppani, joka ratkaisee kanssasi kasvuun, kannattavuuteen ja investointeihin liittyvät kysymykset. Miltä kuulostaisi saada joustavaa ja henkilökohtaista palvelua juuri silloin, kun yrityksesi sitä tarvitsee?    

Pidä kurssi
rohkeasti
tulevaisuudessa!

Gallant_lighthouse_web
Olemme varmistamassa, että yrityksesi talousjohtaminen on kestävää ja kannattavaa.
Kimmo Nyman,
Terve, mietityttääkö yrityksesi talousjohtaminen?
Autamme sinua, kun tarvitset tukea yrityksen talousasioissa. Minä ja muut asiantuntijamme keskustelemme mielellämme kanssasi!
Kasvun takana: Innohome ja Gallant
En ole pitkän urani aikana tavannut yhtä hyvin asiakkaalleen omistautuvaa taloushallinnon partneria. Emme ole kasvoton tiketti jonossa, vaan palvelu on henkilökohtaista, joustavaa ja nopeaa.
Interim-CFO-1

Interim CFO tuuraa haastavissa talouden työtehtävissä

Taloushallinnon väliaikaisen ulkoistamisen tarve tulee yrityksille usein odottamatta vastaan. Silloin on tärkeää löytää nopea, joustava ja toimiva ratkaisu tilalle siksi aikaa, että lopulliset päätökset tai esimerkiksi rekrytointiprosessi ehditään hoitaa huolellisesti loppuun.

We got your back!

Asiantuntijamme auttavat sinua luotsaamaan yrityksesi liiketoimintaa kohti menestystä.