Henkilöstöpäällikkö

Täydennä tiimiä vierailevalla luottopelaajalla.

Ihmiset ovat yrityksen vahvin voimavara. Pidetään heistä huolta – myös kasvun ja muutoksen keskellä. HR-asiantuntijamme tarjoavat arjen apua ja strategista selkänojaa: he työskentelevät osana yritystäsi ja kehittävät henkilöstöhallintoa kanssasi.

HR-päällikkö tilanteeseen kuin tilanteeseen

Perhevapaat, sairastumiset, yllättävät työkuormat, voimakas kasvu ja muut muutokset. Olipa tilanne mikä tahansa, ammattilaisemme tuo tarvittavaa lisävoimaa yritykseesi.

Ulkopuolinen HR-päällikkö täydentää henkilöstöäsi pidempiaikaisissa tuurauksissa, osa- ja määräaikaisissa sijaisuuksissa tai johtoryhmän jäsenenä. Autamme myös silloin, kun johdon aika halutaan ohjata henkilöstöjohtamisesta kasvun vahvistamiseen.

Palvelu toimii erinomaisesti myös tilanteessa, jossa tarvitaan HR-osaamista, mutta ei ole vielä tarvetta palkata kokoaikaista henkilöä henkilöstöhallinnon tehtäviin. 

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Tiesitkö?

Hyvin johdettu henkilöstö ja henkilöstöhallinto, joka on määritelty osaksi yrityksen strategiaa ja johtamiskäytänteitä, tukevat liiketoiminnan menestystä. 

Yritykseltä yritykselle, ihmiseltä ihmiselle 

Varmistamme yhdessä kanssasi, että henkilöstöhallintoon liittyvät ratkaisut tukevat liiketoimintasi strategisia tavoitteita. HR-ammattilaisemme auttavat ratkaisemaan esimerkiksi seuraavia tilanteita:

  • Henkilöstöhallinnon tuuraukset & työ- ja komennussopimukset.
  • Henkilöstöstrategian ja -suunnitelman rakentaminen ja johtaminen.
  • Muutoksien ja uudistumisien johtaminen.
  • Henkilöstöprosessien kehittäminen ja käytäntöjen luominen.
  • Henkilöstön ohjaus & henkilökohtainen kehittyminen.
  • Työsuhdeneuvonta ja työsuhdejuridiikka.
  • Sisäisen yhteistyön ja esimiestyön kehittäminen & tuki.
  • HR- ja palkkaprosessien kehittäminen.
  • Yhteistoiminta.
  • Kansainväliset tilanteet.
Mira Mäkinen,
Hei siellä!
Etsitkö nopeaa apua muutostilanteisiin ja kasvuun? Olet tullut oikeaan paikkaan! Asiantuntijamme tarjoavat sinulle kaipaamasi HR-tuen.
HR-ulkoistus-1024x683

Henkilöstöhallinnon ulkoistus tuo osaamista muutoksen toteuttamiseen

HR:n ulkoistus väliaikaisesti tai pitemmäksi aikaa sopii kaikille yrityksille. Se on erinomainen ratkaisu, kun halutaan muutoksen toteuttamiseen ulkopuolista asiantuntijaa. Ulkoistus helpottaa resurssivajetta ja on keino...

We got your back!

Kerromme mielellämme lisää HR-palveluiden eri vaihtoehdoista ja kokonaisuuksista. Mikäli haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä!