Tammer Diesel

Tammer Diesel

Yllättävän tilanteen edessä nopea apu Interim CFO -palvelusta

Joskus työntekijän uudet haasteet voivat tuoda uusia haasteita eteen myös yritykselle. Keväällä 2022 Tammer Diesel Oy tuli tällaisen tilanteen eteen, kun henkilöstöstä ja taloudesta vastannut henkilö päätti lähteä kohti uusia haasteita. Tilalle tarvittiin ammattitaitoinen asiantuntija mahdollisimman pian. Gallantin ratkaisu toi nopean avun yllättävään tilanteeseen.

Vuonna 1954 perustettu perheyritys Tammer Diesel on yksi Suomen tunnetuimmista ja perinteikkäimmistä moottoritekniikan taitajista, jonka erikoisosaaminen on moottoreissa ja autohuollossa. Tammer Diesel palvelee asiakkaita moottoreiden ja ajoneuvojen korjaus- ja huoltotarpeisiin liittyen kolmella paikkakunnalla: Tampereella, Jämsässä ja Joensuussa. Yrityksen asiakaskunta koostuu yksittäisistä kuluttajista aina suuryrityksiin asti.

Kun yritys, jolle asiakkaiden joustava ja ratkaisukeskeinen palvelu on ykkösjuttu, tarvitsee apua, on arvokasta löytää sellainen taloushallinnon kumppani, joka voi tarjota joustavan ratkaisuehdotuksen viipymättä. Jo samana päivänä, kun henkilöstö- ja talouspäällikkö irtisanoutui, Tammer Dieselin ja Gallantin porukka istuivat saman pöydän ääreen etsimään tilanteeseen ratkaisua.

Nopeasti asiat rullaamaan

Punnittuaan erilaisia vaihtoehtoja, Tammer Diesel päätyi hyödyntämään Gallantin Interim-palvelua. Talouspäällikön osaaminen ja tietotaito saatiin siirrettyä Gallantille reilun viikon aikana. Ohjeet dokumentoitiin videomuotoon ja sen pohjalta laadittiin kirjalliset ohjeet, joita voitiin hyödyntää uuden talouspäällikön kouluttamisessa ja myöhemmin myös mm. kesälomatuuraajien tukena. Vaikka perehdytykseen jäänyt aika oli lyhyt, saatiin valtikan vaihto sujuvasti hoidettua.

– Gallant onnistui Interim CFO -palvelussaan erinomaisesti, kertoo Tammer Dieselin toimitusjohtaja Jani Myllykangas.

Interim-palvelun suunnittelu toteutettiin yhdessä asiakkaan kanssa, jotta väliaikaisen ulkoistamisen palvelukokonaisuus saatiin vastaamaan asiakkaan tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.

– Parasta Gallantin Interim CFO -palvelussa oli kokonaispalvelu, jonka avulla asiat saatiin rullaamaan hyvin, Jani sanoo.

Kun avainhenkilö lähtee nopealla varoitusajalla, on tärkeää löytää nopea ja joustava ratkaisu, että talouden prosessit saadaan pidettyä ajan tasalla. Gallantin Interim CFO otti ohjat käsiinsä juuri siksi aikaa kuin asiakas sitä tarvitsi. Myös tuuraajan ammattitaito ja palveluhenkisyys vakuuttivat Tammer Dieselin.

– Suosittelen Gallantin Interim-palveluita, jos yritys tarvitsee hetkellistä henkilöstö- tai taloushallinnon osaamista, tai mikäli yritys tarvitsee jonkinlaiseen erikoisprojektiin liittyvää ammattitaitoista resurssia, Jani summaa.

Gallant onnistui Interim CFO -palvelussaan erinomaisesti. Suosittelen Gallantin Interim-palveluita, jos yritys tarvitsee hetkellistä henkilöstö- tai taloushallinnon osaamista.
Jani Myllykangas, Toimitusjohtaja, Tammer Diesel Oy

Tammer Diesel Oy

  • Vuonna 1954 perustettu moottoreiden ja ajoneuvojen korjaukseen sekä huoltoon erikoistunut perheyritys
  • Toimipaikat: Tampere, Jämsä ja Joensuu
  • Liikevaihto vuonna 2021 8,9 m€
  • Henkilöstö 59

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.