FitFame

FitFame

Skaalautuvaa taloushallintoa startup-yrityksen kasvua tukemaan

Yksilöllistä valmennusalustaa rakentava ohjelmistoalan yritys FitFame Technologies Oy:llä on suuret suunnitelmat tulevaisuuden varalle. Aloittava yritys tarvitsee rinnalleen luotettavan yhteistyökumppanin, joka mahdollistaa liiketoiminnan kasvun ja kehittymisen. Startup-yrityksen taloushallinnossa perinteiset lainalaisuudet eivät välttämättä toimi. Nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä liiketoiminta edellyttää taloushallinnolta skaalautuvuutta yrityksen kehitysvaiheen mukaan.

Gallantin kumppanuus FitFame Technologies Oy:n kanssa alkoi vuonna 2021, samana vuonna, kun yhtiö perustettiin. FitFame on rakentamassa yhteisöllistä valmennusalustaa, jossa jokaisella on mahdollisuus päästä treenaamaan maailman huippujen kanssa. Yritystoiminnan alku on usein innostavaa flow-tilaa, jossa ideat muuttuvat konkreettiseksi ja kehitys tapahtuu nopeaan tahtiin. Yrittäjällä on hoidettavana useita eri asioita, mutta vain osa niistä vie liiketoimintaa merkittävästi eteenpäin. Taloushallinto voi tuntua yrittäjyyden alkuhuumassa melkoiselta turn-offita. Silloin kannattaa valita taloushallinnon kumppani, joka ymmärtää yrityksen kehitysvaiheet ja auttaa saavuttamaan halutun kasvun.

– Jo ensimmäisestä tapaamisesta lähtien meillä oli hyvä yhteisymmärrys ja tunne siitä, että voimme luottaa Gallantin toimintaan. Gallantin asiantuntijat tietävät, mitä tekevät ja heillä on laaja osaaminen taloushallinnosta, kertoo FitFame Technologies Oy:n toinen perustajajäsen Jukka Mitrunen.

Mukautuvuus eri kehitysvaiheisiin ratkaisee

Gallant vastaa FitFame Technologies Oy:n taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti tarjoten asiantuntevaa apua kaikkiin kasvuyrityksen talouteen liittyvissä kysymyksissä. Lakisääteisten kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi Gallant tukee FitFamea mm. rahoituksen ja raportoinnin saralla. Yhteistyössä tärkeää on se, että FitFame voi keskittyä omaan liiketoimintaan ja siihen, minkä itse osaa parhaiten. Liiketoiminnan kasvattamiseen keskittyminen sujuu vaivattomammin, kun luotettava kumppani hoitaa talouteen liittyvät asiat.

FitFamen alkutaival on ollut vauhdikasta ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Uusia rahoittajia tulee jatkuvasti ja sen myötä hoidettavana on paljon erilaisia asioita. Näissä tilanteissa Gallantin nopea apu on ollut FitFamelle korvaamatonta.

– Gallantista on jäänyt todella hyvä fiilis; asiat tapahtuvat kuten on sovittu ja ajallaan. Koemme, että Gallantin tuella voimme kasvaa turvallisessa ympäristössä, Mitrunen toteaa.

Kun kumppani tunnistaa startup-yrityksen haaveet ja haasteet sekä hoitaa taloushallinnon, ei yrityksen alkuvaiheen flow-tilaa tarvitse pysäyttää.

– Gallantin henkilöstö on todella miellyttävää, ja he ovat auttaneet meitä kaikessa, missä olemme tarvinneet apua. Suosittelen Gallantia kaikille yrityksille, jotka haluavat keskittyä ydinliiketoimintaansa ja saada luotettavan taloushallinnon kumppanin liiketoiminnan kasvua tukemaan, Mitrunen summaa.

Suosittelen Gallantia kaikille yrityksille, jotka haluavat keskittyä ydinliiketoimintaansa ja saada luotettavan taloushallinnon kumppanin liiketoiminnan kasvua tukemaan.
Co-Founder Jukka Mitrunen, FitFame Technologies Oy

FitFame Technologies Oy

  • Perustettu vuonna 2021
  • Keskittynyt ohjelmistojen suunnitteluun ja valmistukseen
  • Valmistaa online-valmennusalustaa valmentajien ja urheilijoiden käyttöön

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.