fbpx

Verokonsultointipalvelut

Verosuunnittelun asiantuntijamme varmistavat optimaaliset ja ennakoidut ratkaisut eri tilanteisiin: tarjoamme asiantuntijuutta yhtiön ja osakkaiden verotuksen optimointiin. Ennakoiva suunnittelu ja oikeat kirjanpitoratkaisut tilikauden aikana sekä tilinpäätöksen yhteydessä varmistavat yhtiön kulujen täysimääräisen vähennysoikeuden ja esimerkiksi investointien toteuttamisen.

Verosuunnittelu tuottaa parhaan tuloksen myös yritysjärjestelyjen yhteydessä.

Oikeita siirtoja verotukseen

Sulautuminen, jakautuminen, liiketoimintasiirto ja osakevaihto ilman veroseuraamuksia vaativat osaavan toteutuksen. Yritysjärjestelyissä kannattaa hyödyntää myös aikaisempina tilikausina kertyneet mahdolliset tappiot. Oikein suunniteltu sukupolvenvaihdos onnistuu kohtuullisin veroseuraamuksin, luopuvan ja yritystoimintaa jatkavan yrittäjän veroedut huomioiden.

Gallantilta saat yritysverotuksen palvelut asiantuntijan varmuudella.

Konsernin kokonaisverorasitusta voidaan hallita ja madaltaa hyödyntämällä konserniavustusta ja optimoimalla konserniyhtiöiden välinen osingonjako. Konsernin sisäisen siirtohinnoittelun asianmukaisuus varmistaa veroriskien hallinnan sekä liiketoiminnan erityistarpeet. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja kartoitamme liiketoimintasi tarpeet.