fbpx

Yrityksen rahoitus

Yrityksen perustamisesta ja toiminnan aloittamisesta kertyy kuluja jo ennen kuin niitä voidaan rahoittaa liiketoiminnan tuloilla. Yritysrahoitus on ratkaisevassa roolissa myös kehittämis- ja kasvuvaiheessa, investoinneissa, tiukoissa kilpailutilanteissa ja yritysjärjestelyissä.

Autamme löytämään yrityksellenne parhaiten sopivan rahoitusratkaisun.

Gallant Rahoitus

Asiantuntijamme käyvät kanssasi läpi yrityksesi nykytilanteen ja rahoitustarpeet sekä auttavat yrityksen rahoituksen suunnittelussa. Olemme apuna yrityksesi rahoituksen hakuprosessin kaikissa vaiheissa, jotta saat yrityksellesi optimaalisen rahoitusrakenteen ja turvatun rahoitustilanteen.

Tunnemme yritysten erilaiset rahoitustarpeet uusien yritysten rahoitustarpeista yritysten kehittämishankkeisiin, investointeihin, käyttöpääomantarpeisiin sekä yritysjärjestelyihin. Onnistunut rahoituksen hankinta vaatii huolellisesti laaditun liiketoimintasuunnitelman sekä tarkat laskelmat rahoitushankkeen kannattavuudesta.

Rahoituksen suunnittelu ja rahoituksen hakeminen yritykselle

Yrityksen rahoitus vaatii onnistuakseen huolellista rahoituksen suunnittelua. Rahoituskokonaisuuden suunnittelussa kartoitetaan asiakkaan rahoitustarve, nykyinen rahoitustilanne ja mahdollisuudet erilaisten rahoitusvaihtoehtojen hyödyntämiseen. Lisäksi kartoitetaan mahdolliset vakuudet ja yhteensovitetaan rahoitusratkaisu osaksi yrityksen muuta rahoitusympäristöä.

Rahoituksen suunnittelussa ja hankinnassa saat apua mm. seuraavissa tilanteissa:

  • Rahoitusvaihtoehtojen kartoittaminen eri rahoituslähteistä
  • Optimaalisen rahoitusratkaisun löytäminen
  • Rahoituksen käyttötarkoituksen suunnittelu ja takaisinmaksusuunnitelma
  • Vakuusjärjestelyjen optimointi, käytettävät vakuudet ja niiden järjestely
  • Rahoittajien hankkiminen laajojen verkostojemme kautta (rahoituslaitokset, yksityiset pääomarahoittajat, Finnvera, Business Finland, jne.)
  • Rahoituksen hakeminen ja rahoitusneuvotteluissa avustaminen

Rahoituksen hakemisen dokumentit

Huolellisesti laaditut rahoitushakemuksen dokumentit auttavat rahoittajaa ymmärtämään rahoitushanketta, jolloin rahoituksen saaminen on helpompaa.

Lue lisää

Yrityksen vakuuksien järjestely

Useimmiten uudelle rahoitukselle vaaditaan vakuus rahoituksen takaisinmaksun turvaamiseksi.

Lue lisää

Yritystukien kartoittaminen ja Business Finland & ELY-rahoitusten neuvonta, haku ja raportointi

Avustus- ja lainamuotoisia yritystukia myöntävät eri toimijat, kuten Business Finland, ELY-keskukset, valtionkonttori, kunnat ja eri säätiöt. Kartoitamme yrityksellesi, kehitystoimillesi ja projekteillesi mahdollisesti soveltuvat yritystuet sekä autamme yritystukihakemusten laadinnassa ja olemme tukena hakuprosessissa.

Autamme, tuemme ja neuvomme avustusta saaneen projektin toteuttamisessa, projektin kirjanpidon järjestämisessä, kustannusseurannassa sekä raportoinnissa.

Jos yrityksesi on suunnitellut kehitysprojektia kannattaa mahdollisuudet yritystukiin selvittää.

Lataa maksuton Yritysten avustusrahoitus -opas täyttämällä lomake: