Saunaravintola Kuuma

Saunaravintola Kuuma

Saunaravintola Kuumassa rentoutuu myös toimitusjohtaja

Tampereen sydämestä, ympäri vuoden auki olevasta Kuumasta löytyvät niin kahvila-ravintola, tilavat terassit kuin kaksi saunaa. Aito savusauna yhdessä ympärivuotisen uintimahdollisuuden kanssa tarjoavat kävijöilleen ainutlaatuisen elämyksen. Kiitos Gallantin taloushallinnon asiantuntijoiden, rentoutua ehtii myös Kuuman kiireinen toimitusjohtaja.

Kesäkuussa 2018 avatusta Kuumasta on nopeasti kasvanut tamperelainen ilmiö, jonka tahtovat kokea vieraat niin läheltä kuin kaukaa. Yritys on kehittänyt suomalaista saunaa sekä pohjoismaista gastronomiaa ja miljöötä yhdistelevän konseptin, jota kutsutaan kaikkien aistien rentouttamiselämykseksi. Kuuma kokoaa yhteen nautiskelijoita, jotka arvostavat laadukasta ruokaa, saunomista sekä erinomaista palvelua hulppeissa puitteissa.

– Haluamme taloushallintoa hoitamaan luotettavan ja paikallisen kumppanin, sillä meidän on voitava keskittyä täysillä omaan työhömme. Aikanaan pyysimme tarjouksia monesta paikasta, mutta Gallantin asiantuntijat vakuuttivat meidät paitsi referensseillä, myös vahvalla toimialaosaamisella. Yllätyimme erityisen positiivisesti siitä, kuinka helposti tilitoimisto pääsi asioista perille. Tuohon aikaan meillä oli erityisen kiireistä, rakennus oli juuri valmistumassa, henkilökuntaa palkattiin ja aika oli kortilla. Mutta hienosti meni, muistelee Kuuman toimitusjohtaja Pasi Rautanen.

Kun palkat maksetaan ajallaan ja veroasiat ovat kunnossa, voi yrittäjänkin mieli levätä. Gallant-tiimi on osaava, helposti lähestyttävä ja liikkeellä oikealla asenteella.
Toimitusjohtaja Pasi Rautanen, Saunaravintola Kuuma

Saunaravintola Kuuma

  • Kesällä 2018 avattu kaikkien aistien pohjoismainen rentoutumiselämys Tampereen sydämessä
  • Palvelut: kahvila-ravintola, suuret kahteen kerrokseen sijoittuvat terassialueet sekä kaksi saunaa, uintimahdollisuus Pyhäjärvessä, tilavuokrausta
  • Liikevaihto vuonna 2021 1,97m€
  • Henkilöstö 10

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.