GVR Finland

GVR Finland

Kansainvälinen tytäryhtiö tarvitsee taloushallinnon asiantuntijuutta

Polttoaineen jakelulaitteista tunnettu GVR Finland Oy omaa vahvat perheyrityksen juuret vuosikymmenten takaa. Yhtiön toiminta osana monikansallista konsernia asettaa taloushallinnon kumppanille vaativat lähtökohdat.

– Takanamme on pitkä tie pienyrityksestä maailmalle, vaikka samalla tontilla yhä ollaankin. Suomessa keskitymme polttoaineiden jakelu- ja maksulaitteistojen myyntiin sekä asennus- ja huoltopalveluihin, kertoo GVR Finlandin henkilöstöpäällikkö.

Kansainvälinen tytäryhtiön taloushallinnon kumppanille tärkeitä vaatimuksia ovat paikallinen asiantuntemus niin verotukseen ja työehtosopimuksiin kuin palkanlaskentaan liittyvissä kysymyksissä sekä valmius palvella nopealla aikataululla.

– Kansainvälinen tytäryhtiö tarvitsee erityisosaamista. Arvostan Gallantin joustavuutta, osaavaa henkilökuntaa ja asiakaslähtöisyyttä. Gallantin asiantuntijat toimivat hyvässä yhteistyössä Englannissa sijaitsevan talouden palvelukeskuksemme kanssa. Raportointi hoituu sovitussa aikataulussa ja ad-hoc -pyyntöihin vastataan tarpeidemme mukaisesti.

Palvelua rutiinilla

GVR Finland on taloushallinnon näkökulmasta monipuolinen asiakas, joten heidän ja Gallantin välillä kulkee viikoittain merkittävä määrä tietoa. Palkanlaskennan ohella palvelu sisältää työnantaja- ja vakuutusvelvoitteista huolehtimisen. HR:n vastuualueeseen kuuluu viiden maan henkilöstöhallinto sekä Euroopan markkinointifunktion henkilöstöasiat, joten osaavalle avulle on tarvetta.

– Minulle on ensisijaisen tärkeää, että voin luottaa palkanlaskijaani ja että hän ymmärtää puolesta tavusta, mitä tarkoitan. Henkilöstöpäällikölle hyvä palkanlaskija on työn onnistumisen edellytys. Suosittelen Gallantia lämpimästi kansainvälisten tytäryhtiöiden kumppaniksi.

Kehittyvää teknologiaa

GVR Finland kehittää jatkuvasti parempia palvelukonsepteja niin tekniikan kuin maksamisen osalta. Ajankohtaisia asioita ovat esimerkiksi uusi automaattimalli, uudet maksutavat ja maksamiseen liittyvä tietoturva, mittarikentän polttoainevaraston seurantajärjestelmät, sekä laitteiden jatkuvasti kehittyvä etävalvonta. Samaan aikaan äärimmäiset säiden vaihtelut aiheuttavat huolto-organisaatiolle kiirettä ja edellyttävät entistä parempia valmiuksia.

– Gallantin kanssa voimme keskittyä liiketoimintaamme ja luottaa siihen, että taloushallinnon asiat hoituvat.

Minulle on ensisijaisen tärkeää, että voin luottaa palkanlaskijaani ja että hän ymmärtää puolesta tavusta, mitä tarkoitan. Suosittelen Gallantia lämpimästi kansainvälisten tytäryhtiöiden kumppaniksi.
Henkilöstöpäällikkö, GVR Finland

GVR Finland Oy

Gilbarco Veeder-Root on huoltamoiden kunnossapitopalveluja ja jakeluautomaatiojärjestelmiä tarjoava teknologiayritys.
  • Henkilöstö Suomessa n. 60
  • Toimipisteet Tampereella
  • Toiminta globaalia
  • Asiakkaita öljy-yhtiöt ja huoltoasemaketjut

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.