fbpx

IT-järjestelmäkonsultointi

Mutkaton taloushallinnon IT-järjestelmäosaaminen takaa tehokkaamman liiketoiminnan ja mahdollisuuden mittaviin kustannussäästöihin.

Huolellisen taloushallinto- ja järjestelmäkartoituksen jälkeen toteutamme ratkaisun, joka tehostaa työntekoa ja karsii turhat välivaiheet. Autamme ratkaisemaan muun muassa tiedonsyöttörutiineihin, järjestelmäosaamiseen ja tiedonsiirtoon liittyvät haasteet.

Jokainen tehostamisprojektimme on parantanut asiakkaamme liiketaloudellista tulosta.

Edelläkävijän elkein

Gallant on ollut koko historiansa ajan edelläkävijä taloushallinnon sähköistämisessä. Avullamme saat käyttöösi runsaan kokemuksen erilaisista tietojärjestelmistä. Olemme tehneet tietojärjestelmähankintoja ja prosessiuudistuksia useille suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Tavallisesti toimivin ratkaisu on paketoida sovellus ja siihen pohjautuva asiantuntijapalvelu saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Gallant Portaali – helppokäyttöinen näkymä yrityksen talouteen

Gallant Portaali on selainpohjainen taloushallinnon järjestelmä myyntilaskujen laadintaan, ostolaskujen käsittelyyn ja talouden raportointiin – missä ja milloin tahansa. Selkeä ja tehokas käyttöliittymä antaa kokonaisvaltaisen näkymän yrityksen talouteen yhdellä silmäyksellä. Asiakas pääsee myös porautumaan esimerkiksi tuloslaskelmalta yksittäiselle laskulle.

Tuotekehityksemme takaa toimivan tuen sekä jatkuvasti kehittyvät ominaisuudet.

Pyydä demotunnukset ja tutustu Gallant Portaaliin.
Ota yhteyttä myyntiin