Lemonsoft-ohjelmistoratkaisu

Raikasta kasvua Lemonsoft-ohjelmistoratkaisulla.

Lemonsoft on monipuolinen ohjelmistoratkaisu, joka tukee liiketoimintasi kasvua – oli kyse sitten teollisuudesta, tukkukaupasta, rakentamisesta tai asiantuntija- ja palvelutoimialoista. Lemonsoftilla hallitset yrityksesi taloutta, tuotantoa ja asiakkuuksia saumattomasti yhdessä järjestelmässä. Helppoa kuin mikä!

Ratkaisut ohjelmistotarpeisiin

Taloushallinto osana toiminnanohjausjärjestelmää

Lemonsoftin sähköinen taloushallinto tehostaa yrityksesi toimintaa automatisoituja prosesseja hyödyntäen. Voit valita käyttöösi koko toiminnanohjausjärjestelmän tai yksittäisiä ohjelmistoja, kuten kirjanpitoa, laskutusta, ostoreskontraa ja paljon muuta.

Järjestelmäratkaisut ja integraatiot tiimimme tuella

Asiantuntijatiimimme tukee sinua kaikissa järjestelmäratkaisuihin ja integraatioihin liittyvissä kysymyksissä. Olemme apunasi ohjelmiston käyttöönotoissa ja ohjelman pääkäytössä. Tarjoamme myös koulutuksia sekä käyttötukea.

Autamme valitsemaan oikein

Asiantuntijamme tuntevat ohjelmistoratkaisut ja eri toimialojen tarpeet. Säästämme arvokkaita resurssejasi ja autamme valitsemaan parhaat työkalut juuri sinun liiketoimintasi näkökulmasta.

Taloutesi on huippujen seurassa:

Gallant on Lemonsoftin virallinen tilitoimistokumppani.

Kumppanuus varmistaa laaja-alaisen asiantuntemuksen: kokeneet asiantuntijamme yhdistävät syvällisen järjestelmäosaamisen liiketoimintasi tarpeisiin. Tunnemme eri alojen erityispiirteet ja autamme sinua hyödyntämään Lemonsoft-ympäristöä taloushallinnon  ja johtamisen tehostamiseksi.
Anniina Rajamäki,
Hei ja kiva nähdä sinua täällä!
Onko yritykselläsi jo Lemonsoft käytössä tai kiinnostaako sen soveltuvuus liiketoimintasi tehostamiseen? Laita meille viestiä – We got your back!
Kasvun takana: Finland Candy ja Gallant
Gallant ansaitsee kiitoksen valmiudesta hyödyntää järjestelmäämme, johon kuuluvat taloushallinnon ohella tuotannonohjaus ja logistiikka.
taloushallinto-ohjelmisto-2

Näin valitset sopivimman taloushallinto-ohjelman

Oikeat taloushallinnon työkalut auttavat yrityksen talouden hallinnassa, raportoinnissa ja ennustamisessa. Milloin taloushallinto-ohjelmiston vaihto uuteen on järkevää ja mitä asioita tulee ottaa huomioon?

We got your back!

Onko sopiva ohjelmisto hukassa? Löydä taloushallinnon asiantuntijat, jotka kiikaroivat sinulle parhaat ratkaisut ja auttavat yritystäsi kulkemaan kohti menestystä. Ota yhteyttä!