fbpx

HR-konsultointi

Tarvitsetko tukea esimerkiksi työlainsäädäntöön, työsuhdeneuvontaan tai -juridiikkaan liittyen? Tai puuttuuko yrityksestänne HR-henkilö, joka huolehtisi henkilöstöhallinnosta ja sen prosesseista? Voit kääntyä puoleemme kaikissa henkilöstöhallintoon liittyvissä asioissa ja saat apua nopeallakin aikataululla. HR Advisoreiltamme löytyy asiantuntemusta ja osaamista henkilöstöhallinnon eri osa-alueista.

HR-konsultoinnin lähtökohtana on tukea yrityksenne liiketoimintaa ja auttaa siihen liittyvissä haasteissa.

HR-konsultointi on nopea apu muutostilanteisiin ja kasvuun

HR-konsultointi sopii erityisesti muutostilanteisiin sekä silloin, kun liiketoimintanne kasvaa nopeasti ja kaipaatte tukea henkilöstöhallinnon prosesseihin tai johtamiseen liittyen. Voimme auttaa myös erilaisissa kehitysprojekteissa, HR-käytänteiden luomisessa ja työlainsäädännön kanssa. Toimimme apunanne lyhyinä tai pidempinä ajanjaksoina, osa- tai kokoaikaisesti, täysin tarpeenne mukaan.

HR-konsultointi toteutetaan yleensä tuntiveloituksella ja kustannuksia syntyy vain tehdyn työn mukaisesti.

HR Advisorimme auttavat teitä nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja silloin, kun kaipaatte konsultointia tai varmistusta toimintaanne.

Esimerkkejä HR-konsultointitehtävistä:

  • Työ- ja komennussopimusten luonti ja konsultointi
  • Työsuhdeneuvonta: esimerkiksi palkanlaskennan erityiskysymykset, TES-neuvonta
  • Työsuhdejuridiikka: neuvonta työlainsäädännössä, esimerkiksi työoikeusasiat, irtisanomiset, työsuhteen päättämiset, riitatilanteet ja neuvonta
  • Kansainväliset tilanteet: ulkomaalaiset työntekijät Suomessa, lähetetyt työntekijät, komennussopimukset ja neuvonta
  • Työsuhteen elinkaaren aikana tapahtuvat erityistilanteet ja niihin liittyvä konsultointi

Kerromme mielellämme lisää HR-palveluiden eri vaihtoehdoista ja kokonaisuuksista. Mikäli haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä!