Konepaja Tremec

Konepaja Tremec

Yli 60 vuotta teräksistä kumppanuutta

Konepaja Tremec Oy:n ja Gallantin asiantuntijoiden vuosikymmenien kumppanuus kestää. Molempia yhdistää kokemus, pitkäjänteisyys sekä kyky menestyä muuttuvan maailman haasteissa.

Konepaja Tremec on toiminut suomalaisen teollisuuden alihankkijana jo vuodesta 1954. Yrityksen vahvinta osaamista ovat koneistetut levy- ja teräsrakenteet. Konepajan juuret johtavat Pispalan valtatielle, josta toiminta on laajentunut nykyiseen muotoonsa lukuisten laajennusten ja investointien myötä. Konepajan ohella asiakkaille tarjotaan varastohotellipalveluita, ja tekemistä ohjaa sertifioitu laatujärjestelmä.

– Olemme tottuneet uimaan toimialallamme vastavirtaan. Suurimmat investointimme ovat ajoittuneet matalasuhdanteisiin ja samalla on tehty paljon muutakin kehittämistyötä, kertoo toimitusjohtaja Pekka Enne.

Hyvä päätös pitää

Tremecin ja Gallantin asiantuntijoiden yhteinen taival sai alkunsa jo konepajaa perustettaessa, ja molemmat edustavat innovatiivisia perheyrityksiä. Taloushallinnon kumppanuus kattaa kirjanpidon ohella monipuolisia kehitysprojekteja ja asiantuntijatyötä. Yhteistyön jatkuvuus perustuu luottamukseen, laatuun, osaamisen kehittämiseen ja pitkiin henkilösuhteisiin.

– Alan erityispiirteitä oppii tuntemaan vasta ajan kanssa. Meille nimetyt vastuuhenkilöt ovat aina olleet tarkkoja ja tunnollisia ihmisiä. Olemme saaneet tarvitsemamme avun välittömästi. Gallantin tekemisiä ei myöskään ole tarvinnut korjailla, vaan he laittavat asiat kerralla kuntoon, jatkaa Konepaja Tremecin toimistotyöntekijä Pirkko Kallio.

Maailmalla tarvitaan teräksenlujaa suomalaista konepajaosaamista jatkossakin.

– Gallantin asiantuntijoiden kanssa olemme pärjänneet tiukoissakin kilpailutilanteissa sekä säilyttäneet hyvän luottoluokituksen. Hyvä päätös pitää, ja yhteen hiileen puhaltamalla menestymme myös tulevaisuudessa, Pekka toteaa.

Meille nimetyt vastuuhenkilöt ovat aina olleet tarkkoja ja tunnollisia ihmisiä. Olemme saaneet tarvitsemamme avun välittömästi. Gallantin asiantuntijoiden kanssa olemme pärjänneet tiukoissakin kilpailutilanteissa sekä säilyttäneet hyvän luottoluokituksen.
Toimitusjohtaja Pekka Enne, Konepaja Tremec

Asiakkaan palvelut

Konepaja Tremec

  • Perustettu 1954
  • Henkilöstö: 34
  • Liikevaihto n. 5 m€
  • Konepaja ja varastohotelli Tampereella
  • Erikoisosaamista koneistetut levy- ja teräsrakenteet

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.