fbpx

Myynti- ja ostolaskutus, perintä

Asiantuntijamme keräävät myyntisaatavat mahdollisimman nopeasti, maksimoivat yrityksesi maksuvalmiuden ja pienentävät luottotappioriskejä. He varmistavat, että
taloushallintosi on ajan tasalla ja sisältää tarvittavat dokumentit. Selkeä tuloennuste antaa luotettavaa näkökulmaa tulevaisuuteen.

Voit hyödyntää näitä tietoja esimerkiksi silloin, kun suunnittelet myyntibonuksien maksamista, tarkastelet yrityksesi palvelu- ja tuotantotehokkuutta tai valmistut neuvottelemaan asiakassopimuksista. Tarvittaessa vastaamme myös perinnästä.

Myyntilaskutus on tärkeä osa yrityksesi arkea. Sen ajantasaisuus ja virheettömyys varmistavat maksuvalmiuden ja maksimoivat käytettävissä olevan rahan määrän.

 

Osaamista ostolaskutukseen

Gallant-ostolaskutuspalvelu säästää resurssejasi. Asiantuntijamme auttavat ennakoimaan yrityksesi taloutta ja lisäämään käytettävissä olevan rahan määrää. Ostolaskujen käsittelyn avulla voimme arvioida yrityksesi tulevan rahantarpeen sekä minimoida korottomalla pankkitilillä olevan rahamäärän. Kun toimittajan koko laskuhistoria on arkistossa, voimme aikaistaa arvonlisäverovähennyksiä ja neuvotella hankintasopimuksia edullisemmiksi.

Gallant-ostolaskutuspalvelu

  • Ostolaskujen vastaanottaminen
  • Laskutietojen tarkastaminen
  • Laskujen maksatus oikealle toimittajalle
  • Maksuennusteen laatiminen
  • Maksumuistutusten käsittely (tarvittaessa)
  • Reskontran ulkopuoliset maksut (tarvittaessa)
  • Puuttuvien aineistojen hankkiminen (tarvittaessa).
Innohome
En ole pitkän urani aikana tavannut yhtä hyvin asiakkaalleen omistautuvaa taloushallinnon partneria. Emme ole kasvoton tiketti jonossa, vaan palvelu on henkilökohtaista, joustavaa ja nopeaa. CFO Mervi Sormaala, Innohome Oy