fbpx
Tuomas Tahvanainen | | Ajankohtaista, Yleinen

Taloushallinnon kumppanuus: Aktiivinen vuoropuhelu on kaiken A ja O

Gallantin olemassaolo perustuu ajatukseen ja tavoitteeseen luoda toimintaa, joka tuottaa yritystoiminnalla hyvinvointia yksilöiden kautta koko yhteiskuntaan. Strategiassamme tämä näkyy visiona ja tarkoituksena, joka on kiteytetty muotoon: Mahdollistaa matkasi menestykseen. Kuulostaa suurelta lupaukselta, eikö?

Menestyminen syntyy tekemisestä

Me ajattelemme, että menestyminen syntyy tekemisestä: useiden pienien ja suurempien onnistumisten kautta. Se voi ilmentyä yksittäisessä tapahtumassa, mutta on useammin matkalla rakentuvaa muutosta. Menestys asettaa esimerkin, jota muut voivat seurata ja joka innostaa tavoittelemaan vielä parempaa onnistumista. Kuten urheilussa – ennätykset on tehty rikottavaksi! Ihmiskunnalla on jatkuva halu pyrkiä parempaan ja se on innostavaa. Tämä tekee menestyksestä itseään ruokkivan muuttujan, josta me kaikki pystymme hyötymään.

Mitä me teemme toteuttaaksemme tarkoitustamme?

Taloushallinnon kumppanuus on pitkään ollut ydinliiketoimintamme perusta, millä olemme auttaneet asiakkaitamme jo vuosikymmeniä. Tärkeässä asemassa on se, miten sen teemme: palveluiden sisältö ja muotoilu. Olemme muodostaneet uusia ratkaisuja ja malleja sekä laajentaneet palveluvalikoimaamme. Annamme itsellemme vapauden toimia innovatiivisesti ja kehittää ratkaisuja, jotka parhaiten mahdollistavat asiakkaidemme menestymistä eri tilanteissa. Tärkeää meille on se, että palvelumme muodostavat kokonaisuuden, jossa ne linkittyvät toisiinsa.

Yhteistyöllä onnistumme yhdessä

Kirjanpitäjä ei voi laatia tilinpäätöstä tietämättä tulevista asiakkaan bonuksista, joista tieto voi olla ensimmäisenä palkanlaskijalla. Palkanlaskija ei näitä laskelmia saa, jos kirjanpitäjä ei ole tuottanut oikein toteuman seurantatietoa, mihin palkkiot perustuvat. Tulevien yritysjärjestelyiden johdosta konsernissa voi olla tarpeen johtaa sisäisiä veloituksia eri tavalla, jotta erillisyhtiöihin saadaan toteutumaan toivottu tulos ja talousasema. Investointipäätöstä ei voida tehdä ilman maksuhallinnan tarkempaa näkymää ja suunnitelmaa tulevan kassan riittävyydestä. Tai investointia tämän tiedon johdosta tulee tukea ulkopuolisella rahoituksella.

Listaa esimerkeistä voitaisiin jatkaa loputtomiin. Pointtina on kuitenkin se, että me emme pysty toteuttamaan Gallantin tarkoitusta ilman yhteistyötä. Tärkeää on käydä aktiivista dialogia ja jakaa tietoa kaikkien osapuolten kanssa, jotka osallistuvat palveluiden tuottamiseen asiakkaalle. Sama pätee myös yrityksissä, joissa taloushallinto hoidetaan sisäisesti – kaikkien osapuolten on viestittävä aktiivisesti, jotta mahdollistetaan yrityksen menestyminen.

Menestys on hyvin pitkälti yhteistä tekemistä, joka koostuu pienistä osa-alueista.

Tuomas Tahvanainen | Chief Executive Officer

Jätä yhteydenottopyyntö, niin katsotaan olisimmeko me yrityksellesi sopiva kumppani