fbpx

HR & Payroll -auditoinnit

Onko yrityksenne henkilöstö- ja palkkahallinnon toiminta vaatimusten mukaista? Tarvitsetteko apua nykytilan hahmottamisessa tai kehityskohteiden kartoittamisessa? HR & Payroll -auditointi kartoittaa HR-dokumenttien ja palkkahallinnon prosessien nykytilan, varmentaa palkkahallinnon laatua ja selvittää esimerkiksi tulevan kasvun kehitysalueita.

HR & Payroll -auditoinnin avulla tunnistetaan riskit ja kehityskohteet

HR & Payroll -auditoinnit sopivat erityisesti yrityksille, joissa on tarve tunnistaa henkilöstö- tai palkkahallintoon liittyvät puutteet ja riskit, joista voi koitua yritykselle mittavaa lisätyötä tai merkittäviä kustannuksia.

Auditoinnin avulla selvitetään kehitystoimenpiteet, joihin investoinnit kannattaa kohdistaa. Dokumentoimme teille henkilöstöhallintoon ja palkanlaskentaan liittyvät mahdolliset puutteet ja riskit. Saatte meiltä selkeän kehitysehdotuksen ja tarvittavat työkalut sen toteuttamista varten.

Auditoinnilla voidaan ennaltaehkäistä riitatilanteita esimerkiksi työsopimusasioissa.

Palvelu räätälöidään täysin tarpeenne mukaan tukemaan yrityksenne kehitystä tai muutostilanteita (esim. ulkoistaminen, kustannussäästöjen laskeminen tai toimenpiteiden kartoitus).

Kerromme mielellämme lisää HR-palveluiden eri vaihtoehdoista ja kokonaisuuksista. Mikäli haluat lisätietoja, ota miehin yhteyttä!