fbpx

Henkilöstöhallinnon palvelut

Osaava ja motivoitunut henkilöstö on yrityksen tärkein kilpailutekijä. Siksi on tärkeää, että henkilöstökäytännöt ja -johtaminen tukevat sekä yrityksen strategiaa että henkilöstön hyvinvointia.

Henkilöstöhallinto pitää sisällään paljon erilaisia prosesseja ja voi olla vaikeaa tietää, miten niitä kannattaisi kehittää. Asiantuntijamme kartoittavat yrityksenne tilanteen ja ehdottavat juuri teille soveltuvia ratkaisuja. Yhdessä HR-asiantuntijamme kanssa voitte suunnitella ja kehittää henkilöstöhallinnon prosesseja osaksi yrityksenne strategiaa.

Henkilöstöasioihin liittyy myös paljon lakisääteisiä velvoitteita. Avullamme voit varmistua siitä, että yrityksessänne kaikki hoidetaan ajallaan, työlainsäädännön ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Henkilöstöhallinnon palvelut rakennetaan joustavasti tarpeidenne mukaan, jatkuvana kokonaisvastuullisena kumppanuutena, määräaikaisena projektina tai vaihtoehtoisesti voimme tehdä sopimuksen siitä, että olemme tukenanne tarvittaessa. Käytössänne ovat kaikki Gallantin asiantuntijapalvelut.

Hyvin johdettu henkilöstö ja henkilöstöhallinto, joka on määritelty osaksi yrityksen strategiaa ja johtamiskäytänteitä, tukevat liiketoiminnan menestystä.

HR-konsultointi

HR-konsultointi sopii erityisesti muutostilanteisiin sekä silloin, kun liiketoimintanne kasvaa nopeasti ja kaipaatte konsultointia henkilöstöhallinnon prosesseihin tai johtamiseen liittyen.

Lue lisää

HR-päällikkö

Kun yhtiö kasvaa, toimitusjohtajan ja liiketoiminnan johdon aika ei riitä täysipainoiseen henkilöstöjohtamiseen. Asiantunteva HR-päällikkömme voi silloin vastata yrityksenne henkilöstöhallinnon osa-alueista liiketoiminnan ja johdon päätöksenteon tukena.

Lue lisää

HR & Payroll -auditoinnit

HR & Payroll -auditointien avulla voidaan kartoittaa HR-dokumenttien ja palkkahallinnon prosessien nykytila, varmentaa palkkahallinnon laatu ja selvittää esimerkiksi tulevan kasvun kehitysalueita.

Lue lisää

Kerromme mielellämme lisää HR-palveluiden eri vaihtoehdoista ja kokonaisuuksista. Mikäli haluat lisätietoja, ota yhteyttä!