fbpx
Gallant | | Asiantuntijapalvelut, Blogi, HR

Valokeilassa Head of Payment Management Services Annukka Poikkeus-Larionov

Jassu, kuten Kreikassa sanotaan! Tänään parrasvaloihin astuu pääasiassa Välimereltä käsin operoiva Annukka. Blogisarjassamme tutustutaan asiantuntijoihimme. Nämä monipuoliset osaajat muodostavat todellisen kasvun supersankaritiimin – tosin ilman spandexia.

Hei Annukka! Kerrotko aluksi miten päädyit meille töihin?

Tulin taloon neljä vuotta sitten. Olin jo valmiiksi alalla, kun kuulin avoimesta paikasta maksuhallintatiimissä lapsuudenystäväni kautta. Gallant oli minulle entuudestaan tuttu, sillä olin seurannut sivusta yrityksen kasvutarinaa.

Missä työtehtävissä olet työskennellyt Gallantilla?

Olen ollut asiantuntijatehtävissä ja hoitanut maksuhallinnan asiakkuuksia. Tällä hetkellä olen Head of Payment Management Services -roolissa. Toimin esihenkilönä ja tehtäväni on luoda raamit toiminnallemme liittyen reskontraan, laskutukseen ja maksuliikenteen hallintaan. Oma mielenkiintoni painottuu juuri toiminnan kehittämiseen. Haluan varmistaa, että meillä ollaan vahvoja osaajia ja suunnannäyttäjiä. Reskontraa ajatellaan usein kirjanpidon sivutuotteena, mutta me haluamme nähdä asiat monipuolisemmin. Teemme laadukasta osakirjanpitoa yhdessä kirjanpidon kanssa toimien.

Kuulostaa monipuoliselta! Koetko, että olet saanut tukea osaamisesi kehittämiseen?

Olen oman polkuni tallaaja, joka tykkää oppia uusia asioita. Olen opiskellut työn ohella ammattikorkeakoulun muuntokoulutuksessa. Työnantaja on tukenut minua osaamisen kehittämisessä ja koen mahtavana asiana, että täällä nähdään totuttujen rajojen yli ja tuetaan omaa kehittymistä.

Entä mikä inspiroi sinua työssäsi?

Tykkään siitä, että kuljetaan katse avoinna eteenpäin. Gallantilla halutaan luoda uusia asioita. Meillä on lisäksi tosi hyvä ilmapiiri, ja joka aamu on mukava tulla töihin.

Kivat työkaverit ovat työelämän suola. Kertoisitko lisää Gallantin yrityskulttuurista?

Meillä keskustellaan avoimesti mielipiteistä ja tilanteista. Saamme paljon tukea ja kannustusta niin työnantajan kuin kollegoiden puolelta. Myös meidät etätyöntekijät on huomioitu hyvin. Alun perehdytyksen jälkeen olen voinut työskennellä pääosin Kreikasta käsin. Nykyisen työnkuvani myötä matkustan useammin Suomeen, mikä on vain mukavaa!

Mitä muita työnantajan tarjoamia etuja arvostat?

Työnantaja haluaa aidosti, että me olemme hyvinvoivia työntekijöitä. Arvostan Gallantin tarjoamaa virkistysrahaa sekä liukuvaa työaikaa. Se sopii todella hyvin kaikenlaisiin elämäntilanteisiin ja antaa erikoisina aikoina joustoa omaan arkeen.

Siinä tuli monta hyvää juttua! Kerro vielä mikä on parasta Gallantilla?

Täällä on hyvä ja palkitseva olla.

Meillä Gallantilla työskentelee lähes 70 taloushallinnon supersankaria. Jos kuitenkin saisit valita minkä tahansa supervoiman, mikä se olisi?

Supervoimani olisi kyky hallita aika-avaruutta. Aika ja paikka tuntuvat liian usein olevan rajoittavina tekijöinä, jotta minulla olisi mahdollisuus toteuttaa kaikki itseäni kiinnostavat asiat.

Kuka on oma supersankarisi?

Jokainen meistä on oman elämänsä supersankari!

Kiitos Annukka!

Haluatko Annukan ja muiden mahtavien Gallantlaisten auttavan liiketoimintaasi kasvamaan? Ota yhteyttä, niin laitetaan homma käyntiin!