fbpx
Gallant | | Taloushallinto, Blogi, HR

Valokeilassa Customer Service Manager Mika Metso

Tässä blogisarjassa tutustut asiantuntijoihimme, jotka muodostavat todellisen kasvun supersankaritiimin. Tällä kertaa valoon astuu Mika Metso. Nuoren miehen työpöytä sijaitsee Hämeenlinnassa eli Hämptonissa, kuten paikalliset sanovat.

Moro Mika! Mitä kaikkea teet Gallantilla?

Tehtävääni kuuluu myynti ja palveluiden kehittäminen. Aloitin Gallantilla heinäkuun puolivälissä 2022. Eli olen varsin tuore kasvo täällä.

Kerrotko aluksi, miten päädyit meille töihin?

Edellisessä elämässä olin myös tilitoimistossa, mutta enemmän datan ja analytiikan parissa. Mietin, että puhtaasti myynnillinen tehtävä olisi seuraavaksi kiva. Huomasin, että Gallant haki myyntihenkistä talouden osaajaa. Se osui kuin nyrkki silmään meikäläiselle ja tässä sitä nyt ollaan.

Tässä tapauksessa nyrkki silmässä kuulostaa hyvältä! Koetko, että olet saanut tukea uudessa tehtävässäsi?

Minut on otettu lämpimästi vastaan. Hämeenlinnan toimistolla olen yksinäinen susi omassa roolissani. Muut ovat kirjanpitäjiä. Apua olen silti saanut joka asiassa, mikä on ollut epäselvää. Niin omalta työyhteisöltä Hämeenlinnassa kuin kollegoilta ympäri maata.

Eli Gallantilla kaveria ei jätetä! Entä mikä inspiroi sinua työssäsi?

Tykkään miettiä palvelukokonaisuuksia ja tavata ihmisiä. Ongelmien ratkaiseminen inspiroi. Se kun näkee, että asiakkaat saavat vietyä avullamme omaa yritystoimintaansa eteenpäin. Yrittäjät huomaavat, että voivat keskittyä ydintekemiseen ja me hoidetaan niitä ”pakollisia pahoja”, kuten moni sanoo.

Miltä ensi kosketus Gallantin yrityskulttuuriin vaikuttaa?

Ensi kosketus on ollut hyvä. Meillä on avoin ilmapiiri. Toimimme ilman suurempaa hierarkiaa. Matalan kynnyksen kommunikointi miellyttää. Meillä saa helposti apua organisaation eri portailta, mikä ei ole ihan tavallista. Tämä on hyvässä muutoksessa kasvua kohti oleva yritys. On mielenkiintoista seurata, miten meillä taklataan erilaisia ohjelmistohaasteita oman talon voimin.

Mitä muita työnantajan tarjoamia etuja arvostat?

Perusjutut ovat tietenkin kunnossa, ergonomiset työvälineet ja sähköpöydät. Sekin tuntuu etuoikeudelta, että tässä pestissä oppii tuntemaan laaja-laisesti suomalaista yrityskenttää ja näkee, miten rohkeasti monet vievät yrittäjinä omia visioitaan eteenpäin.

Kerro vielä, mikä on parasta Gallantilla?

Saan kehittää omaa toimenkuvaa aika vapaasti siihen suuntaan mihin haluan. Meillä ei lokeroida miestä, vaan voin tuoda mielipiteeni esiin. Yhteishenki on hyvä.

Jos saisit valita minkä tahansa supervoiman, mikä se olisi?

Tämä on paha. Kun mietin, mitä olisin lapsena halunnut tehdä, niin lentäminen ja näkymättömyys on hyvä yhdistelmä. Jos pystyisin lentämään näkymättömänä.

Voittamaton kombo! Entä kuka on oma supersankarisi?

Lapsena se oli ehdottomasti Batman. Mutta se viitta menee nyt vaimolle. Hän on minut niin monta kertaa arkisesta pinteestä pelastanut.

Kiitos Mika!

Haluatko Mikan ja muiden mahtavien Gallantlaisten auttavan liiketoimintaasi kasvamaan? Ota yhteyttä, niin laitetaan homma käyntiin.