Valokeilassa Office & Marketing Assistant Greta Niemi

Valokeilassa Office & Marketing Assistant Greta Niemi

Tervetuloa tutustumaan kasvun supersankareihin!

Asenne kohdillaan ja kaikki onnistuu! Tällä kertaa valokeilaan astuu spontaani ja menevä Greta, joka rantautui Gallantille Trainee-ohjelman kautta. Nyt Greta pääsee hyödyntämään monipuolista osaamistaan ja valloittavaa luovuuttaan kahdessa eri työtehtävässä sekä "parissa pikku projektissa". 

Moi Greta! Miten päädyit Gallantille töihin?

Moikka! Etsin liiketalouden opintoihini sopivaa harjoittelupaikkaa, johon voisin tehdä myös opparin ja törmäsin Gallantiin. Hain Office Assistantin paikkaa Gallantin Trainee-ohjelmasta ja pääsin haastattelusta läpi. Harjoittelun aikana pääsin mukaan myös markkinointiin ja sain lisää vastuuta. Nyt harjoittelujakso on jo takana ja jatkan vakkarisuhteessa Gallantin ensimmäisenä Toimisto- & markkinointiassistenttina.

Mitä kaikkea teet Gallantilla?

Hommia riittää laidasta laitaan. Puolet ajasta käytän aulahenkilön hommissa eli pääosin asiakaspalveluun, yritysvaltuutuksien hoitamiseen, IT hommiin, matka- ja tilavarauksiin, kokousjärjestelyihin ja johdon erikoiscase -tehtäviin. Toisen puoliskon käytän markkinointiin eli sisäisen ja ulkoisen materiaalin tuottamiseen, tapahtumien suunnitteluun, somettamiseen, nettisivujen päivittämiseen ja työnantajabrändin kasvattamiseen. Näiden lisäksi teen kyberturvallisuuteen liittyvää opinnäytetyötä, joten olen päässyt mukaan myös tietoturvallisuuden kehittämiseen.

Kuulostaa tosi monipuoliselta! Mikä on mielestäsi parasta työssäsi?

Uudet haasteet ja vaihtelevat työtehtävät. Se, että jokainen päivä on erilainen ja pääsee käyttämään omaa luovuutta tuo jonkinlaista jännitystä työntekoon. On myös kiva saada kiitosta ja kannustusta työkavereilta!

Miten Gallant tukee työssä kehittymistä?

Toiveitani on kuunneltu ja lisähaastetta tarjotaan sitä haluaville. Täällä on myös mahdollista tehdä hommia yli liiketoimintarajojen ja etsiä sitä ”omaa juttua”. Gallant kannustaa myös kouluttautumaan tarjoamalla mm. bonusta tutkinnon suorittaville.

Kasvun-supersankari-featured-Greta

Entä millainen yrityskulttuuri Gallantilla sitten on?

Täällä on rento meininki ja työntekijöihin luotetaan, mikä näkyy myös matalassa hierarkiassa. Esimiehelle ja isolle pomolle on helppo puhua. Gallantilaisten yleistä tapaa toimia ohjaavat työntekijöiden luomat yhteiset arvot ja arvopohjainen johtaminen näkyy myös päätösten teossa.

Nice! Miten Gallantin arvot näkyvät sinun työssäsi?

Heti harjoittelujakson alussa huomasin, että tekemiseeni luotetaan. Täällä minua kannustetaan tekemään yhä enemmän isompiakin päätöksiä ja kokeilemaan rohkeasti uutta, ja sitä minä todella arvostan! Mikäli virheitä sattuu, niin niistä opitaan ja kehitytään vielä paremmiksi.

Mitä työnantajan tarjoamia etuja arvostat eniten?

Yhteiset pippalot ovat aina kiva bonus arkeen! Tykkään myös E-passin hyvinvointipaketista, jonka saan käyttää vaikkapa harrastusten kausimaksuihin.

Mikäs sitten on parasta Gallantilla?

Haasteet ja ihmiset. Tykkään siitä, että taloon on helppo tulla ja täällä on paljon erilaisia persoonia. Täällä porukka osaa kyllä rentoutua ja nauraa. Monipuoliset työtehtävät ja haasteet pitävät työn mielenkiintoisena ja tulevaisuuden näkymät kirkkaana.

Siirrytään töistä vapaalle: mitä teet vapaa-ajalla?

Olen valmis tekemään mitä vaan! Yleensä kuitenkin urheilen ja vietän aikaa kavereiden kanssa. Tykkään kokeilla uusia lajeja ja seuraavaksi tavoitteena olisi palata koripallokentille ja harrastaa sen rinnalla kung-fua. Kesällä minut todennäköisesti löytää rannalta pelaamassa lentopalloa ja ottamassa aurinkoa tai sitten terdeltä. En tykkää kotona istumisesta, joten minut saa helposti mukaan spontaaneihinkin juttuihin.

Jos saisit minkä tahansa supervoiman, mikä se olisi?

Välilä turhaudun, kun en saa viestittyä ideaani tai ajatustani kunnolla toiselle osapuolelle. Kaksikielisenä lauseet ja niiden rakenne saattaa koostua kahdesta tai kolmesta eri kielestä (ainakin pään sisällä). Jos voisin valita, olisin superkarismaattinen ja extra hyvä puhumaan ja esiintymään. Jotkut ihmiset ovat tallaisia ja katson heitä ihaillen.

Siinäpä Ms. Worldwide! Sitten ihan viimeiseksi, kuka on oma supersankarisi?

Miun supersankari on Nikishka. Nikishka on meidän perheen 16-vuotias kisu. Kaikki, jotka tuntevat minut lapsuudesta, tietävät myös Nikishkan aka Sniken tärkeän roolin siinä! Niin kliseeltä kuin tämä kuulostaakin, hän on ollut pahimpina aikoina suurin tukeni.

Kiitos Greta kivasta juttutuokiosta! 

Haluatko Gretan ja muiden mahtavien Gallantilaisten auttavan liiketoimintaasi kasvamaan? Ota yhteyttä, niin pistetään homma käyntiin!

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.