Valokeilassa HR Advisor Ella Ojala

Valokeilassa HR Advisor Ella Ojala

Tervetuloa tutustumaan kasvun supersankareihin!

Kaiken tietävästä Office Assistantista HR Advisoriksi unelmiensa perässä muuttanut Ella inspiroituu uuden oppimisesta ja kimuranttien pulmien ratkomisesta! Ella on päässyt toteuttamaan jo kaksi unelmatyötään Gallantilla, ja samalla kouluttautumaan liiketalouden asiantuntijaksi. Noidan unelma-ammattiaan Ella ei kuitenkaan vielä ole ehtinyt toteuttamaan...

Moro Ella! Millainen oli sinun polkusi Gallantille?

Ennen Gallantille tuloa olin ehtinyt muutaman vuoden olla ravintola- ja kaupanalalla sekä erinäisissä keikkahommissa, tavallaan koko ajan etsien omaa paikkaani työelämässä. Lopulta marraskuussa 2017 löysin sen, kun aloitin Gallantilla (silloisella Leppävaaran Laskennalla) Office Assistanttina. Office Assistant- roolissa viihdyin paremmin kuin hyvin, mutta lopulta kiinnostus HR-puoleen vei voiton. Sain Gallantilta upean tilaisuuden kehittää itseäni ja nyt vuoden 2024 alusta siirryin uusien unelmien perässä HR Advisor- nimikkeen alle.

Mitä kaikkea teet Gallantin upouutena HR Advisorina?

Olen vielä ihan HR-urani alkutaipaleella, joten rehellisesti sanoen suuri osa ajastani menee perehtymiseen ja uuden opetteluun. Olen ehtinyt olemaan vasta muutamassa asiakas-casessa mukana, mutta jatkossa olisi tarkoitus toimia laajemmin HR-asiantuntijana asiakkaillemme. Siihen kuuluu mm. HR-prosessien kuntoon laittaminen sekä neuvomista työlainsäädännön kiemuroissa. Myös Gallantin sisäisissä HR-prosesseissa olen edelleen osittain mukana, mm. Trainee- ohjelman kautta.

Mikäs sitten inspiroi työssäsi?

Ihmisten auttaminen (oli pulma mikä tahansa) on aina ollut minusta ylivoimaisesti parasta. Nykyään kysymyksiä tuleekin pääasiassa HR-aihepiireistä, joten pääsen joka päivä selvittämään ja oppimaan uusia asioita, se inspiroi!

Ihanaa Ella! Koetko, että Gallant puolestaan auttaisi sinua jotenkin työssä kehittymisessä?

Aloitin tradenomiopinnot vuonna 2021 ja samalla ilmaisin kiinnostukseni myös HR-työtä kohtaan. Alkuun minut otettiin mukaan Gallantin sisäiseen HR:ään Office Assistant-tehtävieni rinnalla ja nyt olen kokopäiväisesti HR-asiantuntijana. Se kertokoon jo tarpeeksi!

Kasvun-supersankari-featured-Ella

Damn, odotamme innolla, mitä tapahtuu seuraavaksi! No millaista Gallantilla muuten on olla?

Gallant on todella yhteisöllinen yritys, jossa ilmapiiri on avoin ja turvallinen. Täällä ihmiset viihtyvät jopa niin hyvin, että käyvät välillä vapaapäivinäkin pyörähtämässä toimistolla. Aina ei tietenkään ole helppoa, mutta yhdessä teemme töitä kohti yhteisiä päämääriä ja se on huippua! Iso plussa on myös se, että täällä annetaan mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen.

Mikä on parasta Gallantilla?

Joku voisi sanoa, että tylsä vastaus, mutta TYÖKAVERIT ja se yhteisöllisyys! Heistä olen maailman onnellisin ja kiitollisin. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Lisäksi kaikki se luottamus, mitä olen urani aikana saanut. Se merkitsee paljon.

Miten Gallantin arvot näkyvät työssäsi?

Koitan parhaani mukaan olla rohkea ja mennä rohkeasti kohti uutta, vaikka aina se ei olekaan helppoa. Autan aina niin asiakkaita kuin kollegoitakin parhaimman ammattitaitoni mukaan ja kerron myös avoimesti, mikäli olen jotenkin mokannut. Minulle on hyvin tärkeää, että työni jälki on laadukasta ja se, että työstäni on asiakkaalle oikeasti hyötyä.

Mitä työnantajan tarjoamia etuja arvostat?

Kaikkia niitä! Työnantajan ei pakko tarjota mitään etuja, mutta olen kiitollinen, että Gallant tahtoo panostaa meihin ja meidän hyvinvointiimme! Päällimmäisinä itselleni kuitenkin tuli mieleen joustavat työolosuhteet, kattava työterveys ja työkykyvakuutus, palvelusvuosivapaat, tutkintoon käytettävät koulupäivät sekä totta kai omavalintaiset Edenredin edut.

Kerrotko, mitä sitten tapahtuu töiden ulkopuolella?

Useimmiten minut löytää ulkoa kavereiden kanssa tai sitten ihan vain kotoa arjen perusjuttujen ääreltä. Myös salilla ja kävelyillä tykkään käydä iltaisin.

Vielä pari tärkeää kysymystä: Jos saisit minkä tahansa supervoiman, mikä se olisi?

En tiedä lasketaanko supervoimaksi, mutta tahtoisin hyvän noidan voimat. Olisi mahtava osata taikoa kämppä siistiksi tuosta vain tai taikoa itselleen päähän enemmän tietoutta. Jos olisin noita, osaisin myös parantaa ihmisiä, se olis huippua.

Voisit taikoa minunkin päähän enemmän sisältöä...
Olisit siis noita, mutta kuka on supersankarisi sitten?

Oma iskä. Hänen viisauttaan, kekseliäisyyttään, hauskuuttaan ja rentouttaan suhtautua vaikeisiinkin asioihin ihailen suuresti.

Kiitos Ella kivasta juttutuokiosta! 

Haluatko Ellan ja muiden mahtavien Gallantilaisten auttavan liiketoimintaasi kasvamaan? Ota yhteyttä, niin pistetään homma käyntiin!

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.