Valokeilassa Financial Advisor Jere Värri

Valokeilassa Financial Advisor Jere Värri

Tervetuloa tutustumaan kasvun supersankareihin!

Johdon raportoinnin ja budjetoinnin supermies Jere luo yrityksille parempaa talouden ymmärrystä päätöksenteon tueksi. Jere on ollut mukana taloushallinnon alan murroksessa ja digitalisoitumisessa jo yli 10 vuoden ajan. Seinillä kiipeily tai seittien ampuminen ei Jereä innosta, sen sijaan hän valitsisi itselleen supervoiman, joka tulisi tarpeeseen usein myös työelämässä.

Moro Jere! Avaisitko alkuun, miten päädyit Gallantille töihin?

Pääsin onnekkaasti kesällä 2011 haastattelun kautta Leppävaaran Laskentaan, joka myöhemmin fuusioitui Gallantiksi. Ajankohta oli haastava sekä mielenkiintoinen, sillä taloushallinnon digitalisaatio oli käynnistynyt, mutta ei vielä yleistynyt. Pääsin opettelemaan alaa, kun se oli murroksessa, minkä koen erittäin arvokkaaksi oppipoluksi.

Millainen on työnkuvasi?

Teen töitä pääosin johdon raportoinnin ja budjetoinnin parissa. Pähkinänkuoressa työni tarkoitus on tuottaa parempaa ymmärrystä yritysten taloudellisesta tilanteesta parempien päätöksien tueksi.

Mikä on mielestäsi parasta työssäsi?

Monipuoliset ja haastavat tehtävät, jotka koen merkityksellisiksi. Jokainen päivä on löytöretki, joten parempi tulla töihin kuin jäädä sänkyyn makaamaan.

Tukeeko Gallant työssä kehittymistä jotenkin?

Gallant on tarjonnut alusta asti paljon vapautta ja vastuuta mennä siihen suuntaan, joka tuntuu itselle luontevalta. Olen saanut apua, sparrausta ja koulutusta runsaasti. Tilaa on ollut myös laatikon ulkopuolisille asioille, joiden hyöty ei aina ole välitön, mutta jotka ovat kenties pitkässä juoksussa tärkeimpiä kehityksen moottoreita.

Kasvun-supersankari-featured-Jere

Entä millainen yrityskulttuuri Gallantilla on?

Avoin ja vilpitön ilmapiiri, josta tulee kotoisa olo kuin sivukujan pienen ravintolan yakitori-vartaista.

Olipa se ihanasti kuvailtu! Miten Gallantin arvot näkyvät sinun työssäsi?

Uuden oppiminen ja asiakkaan eduksi toimiminen on ollut luontaisesti läsnä heti alkumetreiltä ja uskon, että se tulee olemaan yhtä vahvasti läsnä kalkkiviivoille asti. Maailma ei ole meilläkään valmis ja on turhaa olettaa, että se koskaan täysin valmistuisi. Menkäämme siis eteenpäin kuin mummo lumessa.

Hyvin sanottu! Mitä talon tarjoamia etuja arvostat eniten?

Alalla on tunnetusti kiireinen alkuvuosi, mutta myös saman viikon sisällä päivät voivat olla hyvin erilaisia. Tämän vuoksi arvostan liukuvaa työaikaa ja etätyömahdollisuutta ehkä kaikkein eniten.

Mikä sitten on parasta Gallantilla?

Voi kuulostaa kliseeltä, mutta parasta Gallantilla ovat ihmiset. Kanssakäynti työkavereiden, asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa on noussut itselleni arvoon, jota en osannut aloittaessani kuvitellakaan.  

Siirrytään vapaalle: Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajalla?

Huollan kehoa kävelemällä, kuntosalilla ja vaihtelevalla höntsällä. Mieltä pitää virkeänä etenkin strategiapelit, podcastit, kokkaustaidon hidas edistyminen (sopii myös kehoon) ja kaikenlainen japanilainen meininki.

Jos saisit minkä tahansa supervoiman, mikä se olisi?

Älykkyys, ei tarvitse olla edes super. Teleporttaus olisi myös kätevää. Tässä iässä ei enää huvita kiipeillä seinillä ja ampua seittiä, puhumattakaan trikoiden pitämisestä.

Sinusta ei siis tule uutta Spider-Mania... Mutta kuka sitten on oma supersankarisi?

Avovaimoni sopii supersankarin rooliin ja film noir -antisankarin roolin ottaa Penny-koira, joka joskus toimii oikein, mutta vääristä syistä.

Kiitos Jere kivasta juttutuokiosta! 

Haluatko Jeren ja muiden mahtavien Gallantilaisten auttavan liiketoimintaasi kasvamaan? Ota yhteyttä, niin pistetään homma käyntiin!

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.