fbpx

Interim CFO / Controller

Taloushallinnon väliaikaisen ulkoistamisen tarve tulee yrityksille usein odottamatta vastaan. Silloin on tärkeää löytää nopea, joustava ja toimiva ratkaisu tilalle siksi aikaa, että lopullisia päätöksiä tai esimerkiksi rekrytointiprosessi ehditään hoitaa huolellisesti loppuun.

Meiltä saatte sopivan taloushallinnon ammattilaisen yrityksenne käyttöön tarvitsemaksenne ajaksi ja apua nopealla aikataululla väliaikaisiin tilanteisiin. Sopimus tehdään aina joustavasti tarpeenne mukaan.

Taloushallinnon interim-palvelu on avuksi seuraavissa tilanteissa:

  • Avainhenkilönne lähtee yllättäen ja tarvitsette tuurausapua rekrytointiprosessin ajaksi
  • Äitiyslomien tai muiden väliaikaisten poissaolojen sijaisuudet, kun ette halua palkata tilalle määräaikaista työntekijää
  • Työkuorma kasvaa väliaikaisesti niin suureksi, että kaipaatte hetkittäistä apua johonkin yrityksen taloushallinnon osa-alueeseen

Kaikkia muutoksia ei aina ole mahdollista ennakoida, siksi me olemme tukenanne, kun sitä tarvitsette. 

Pätevää ja väliaikaista osaamista – mahdollisimman pian

Gallantin asiantuntijoilla on laaja kokemus taloushallinnon ohjelmistoista ja erilaisista työehtosopimuksista, siksi meidän on helppo hypätä yritykseenne myös nopealla aikataululla tuuraamaan tarvittavaa osa-aluetta. Meiltä saatte resursseja niin kokopäiväisesti kuin osa-aikaisestikin, aina oman tarpeenne mukaan.

Meiltä saatte apua mm. seuraaviin työtehtäviin:

Kuuntelemme mielellämme tarpeenne ja autamme suunnittelemaan juuri yrityksellenne sopivan kokonaisuuden. Asiantuntijoillamme on vahva näkemys siitä, kuinka toteuttaa väliaikainen ulkoistaminen parhaalla mahdollisella tavalla.

Taloushallinnon tuuraustilanteen jälkeen voimme halutessanne olla tukenanne esimerkiksi uuden työntekijän perehdyttämisessä, tai pysyä valmiudessa, jotta myös jatkossa mahdolliset tuuraustilanteet ovat turvattuja.

Mikäli tarvitsette taloushallinnon asiantuntijaa auttamaan väliaikaisen tilanteen yli, voitte jättää yhteydenottopyynnön. Suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu yrityksenne tarpeisiin.

Tammer Diesel
Gallant onnistui Interim CFO -palvelussaan erinomaisesti. Suosittelen Gallantin Interim-palveluita, jos yritys tarvitsee hetkellistä henkilöstö- tai taloushallinnon osaamista. Toimitusjohtaja Jani Myllykangas, Tammer Diesel Oy