Leppävaaran Laskenta ja Gylling Accounting ovat jatkossa yhdessä

Leppävaaran Laskenta ja Gylling Accounting ovat jatkossa yhdessä

Gallant syntyi Näsijärven rannalla eräänä kesäkuisena kesäiltana piirretystä visiosta.

 Jaoimme Max Gyllingin kanssa yhteisen vision – halusimme pystyä vastaamaan asiakkaidemme mahdollisuuksiin ja haasteisiin  yhdistämällä asiantuntijamme ja teknologiamme.

Näimme Maxin kanssa, että yritysten tieto- ja raportointitarpeet omasta taloudesta, niin toiminnan johtamiseen, kuin kolmansille tahoille ovat kasvaneet ja nopeutuneet viime vuosina. Oikeaan tietoon perustuva nopea päätöksen tekokyky on monille yhtiöille merkittävä kilpailuetu niin Suomessa kuin muuallakin maailmalla. Tässä ympäristössä tänään ja varsinkin tulevina vuosina yritykset tarvitsevat yhä parempia ratkaisuja talouskumppaneiltaan.

Olimme suurten kysymysten äärellä: Miten vastaamme kasvavaan kysyntään? Kuinka varmistamme palvelun laadun myös tulevaisuudessa? Mikä on paras tapa saavuttaa uusia markkinoita? Kysymyksiä pohdittuamme syntyi yhteinen visio luoda Gallant, vuosikymmeniä timanteiksi hioutuneista arvostetuista perheyrityksistä  luotu eteenpäin katsova ja kehittyvä asiantuntijatalo.

Mistä sitten syntyi nimi Gallant?  Gallant tarkoittaa suomeksi uljasta, kunniakasta ja urheaa. GA (Gylling Accounting Oy) ja LL (Leppävaaran Laskenta Oy) yhdessä vastaavat näiden adjektiivien kuvaamaan energistä, uljasta, rohkeaa ja asiantuntevaa asiantuntijataloa.

Gallant tarjoaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen entistä kokonaisvaltaisempia talouden ja asiantuntijapalveluiden ratkaisuja. Meillä Gallantilla toimintamme keskiössä on asiakas, joita meidän asiantuntijamme ilolla ja ammattiylpeydellä auttavat menestymään, jotta asiakkaamme voivat keskittyä unelmiensa toteuttamiseen.

Tervetuloa mukaan Gallantin matkaan,
Tuomas Tahvanainen

Gallantin toimitusjohtajaksi on nimetty Tuomas Tahvanainen ja Max Gylling toimii tästä eteenpäin Gallantin hallituksen puheenjohtajana. Aiemmin Max Gylling luotsasi kolmannessa sukupolvessa Gylling Accountingia ja Tuomas Tahvanainen toisessa sukupolvessa Leppävaaran Laskentaa.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Tuomas Tahvanainen

Chief Executive Officer

Tuomas Tahvanainen

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä palveluistamme tai ratkaisuistamme? Ota yhteyttä. Tulemme yrityksesi tueksi niin muutostilanteisiin, kasvuun kuin arkeen.