fbpx

Taloushallinnon palvelut

Tarkka, vastuullinen ja reaaliaikainen taloushallinto tarjoaa arvokasta tietoa yrityksesi liiketoiminnasta. Saat meiltä apua kokonaisvaltaisesti kaikissa taloushallinnon palveluissa: kirjanpidossa, tilinpäätöksessä, palkanlaskennassa ja maksuhallinnassa.

Haluamme ymmärtää liiketoimintaanne ja löytää yrityksenne kannalta parhaat ratkaisut. Kumppanuus Gallantin kanssa tuo mielenrauhaa, lisää resursseja ja tarjoaa vahvaa näkemystä tulevaisuuteen.

Palvelemme kansainvälisiä suuryrityksiä ja kotimaisia pk-yrityksiä samalla intohimolla.

Varmuutta ja tehokkuutta taloushallintoon

Gallant Accounting -palvelussa saat nimetyn asiantuntijan, joka vastaa yrityksesi kirjanpidosta, tilinpäätöksestä ja veroilmoituksesta. Gallant Payroll vapauttaa kätesi palkanlaskennasta. Gallant Payment Management -asiantuntijamme tuntevat myyntilaskutus-, reskontra- ja perintäasiat paremmin kuin omat taskunsa. Meiltä saat myös tuurausapua yrityksen osto- ja myyntireskontran hoitamiseen.

Tarjoamme kestävää, luottamuksellista kumppanuutta ja aitoa vuorovaikutusta. Laadukas ja läheinen asiakaspalvelu on kunnia-asiamme. Emme vain raportoi kirjanpitoa kuukausittain, vaan käymme kanssasi jatkuvaa vuoropuhelua. Jatkuvasti itseään kehittävät asiantuntijamme auttavat nostamaan yrityksesi menestyjien joukkoon.

Meille on helppo tulla ja teemme myös tilitoimiston vaihdosta vaivatonta.

Kirjanpito

Palvelu kattaa yrityksen koko kirjanpidon, tilinpäätöksen laadinnan sekä veroilmoituksen.

Palkanlaskenta

Osaava palkanlaskenta, luotettava palkanmaksu ja selkeä raportointi luovat laadukkaan perustan henkilöstöhallinnolle.

Maksuhallinta

Maksuhallinnan asiantuntijamme hoitavat yrityksesi myyntilaskutuksen, ostolaskutuksen ja perinnän.