Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijamme auttavat taloushallinnon palveluiden lisäksi yritysjuridiikassa, verotuksessa, talousjohtamisessa, henkilöstöhallinnossa ja taloushallinnon IT-järjestelmissä. Yhdessä luomme edellytykset yrityksesi menestymiselle. Palvelemme tasavertaisesti paikallisena ja kansainvälisenä kumppanina.

Sinä keskityt menestymään, Gallant hoitaa numerot ja pitää johdon, sijoittajat, henkilöstön ja asiakkaasi tyytyväisinä.

Asiantuntijuutta yrityksen eri vaiheisiin

Gallant Legal auttaa yritysjärjestelyissä ja lakiasioissa. Gallant Tax on ratkaisusi verotuksen optimointiin. Gallant CFO tuottaa talousluvuistasi ajantasaista tietoa, jonka avulla suunnittelet liiketoimintaasi entistä paremmin. Gallant Startup ohjaa tuoreen yrityksesi oikeille raiteille ja Gallant HR hoitaa henkilöstöhallintoasi. Gallant IT tarjoaa säästöä taloushallinnon IT-järjestelmien avulla.

Lakipalvelut

Yritysjuridiikan palvelumme kattavat liiketoiminnan koko elinkaaren yrityksen perustamisesta startup-vaiheeseen, kasvuun sekä mahdolliseen omistuksesta irtautumiseen.

Veropalvelut

Verosuunnittelun asiantuntijamme varmistavat optimaaliset ja ennakoidut ratkaisut eri tilanteisiin: tarjoamme asiantuntijuutta yhtiön ja osakkaiden verotuksen optimointiin.

Talouspäällikkö

Gallant CFO tarjoaa apua, tukea ja neuvoja yrityksen perustamiseen ja kasvuun, yritysjärjestelyihin, sukupolvenvaihdoksiin sekä investointien suunnitteluun ja rahoitukseen.

Aloittava Yritys

Onko sinulla liikeidea, mutta et tiedä miten edetä? Asiantuntijamme auttavat sinua yrityksesi ensiaskeleista lähtien.

Henkilöstöhallinnon palvelut

Osaava ja motivoitunut henkilöstö on yrityksen tärkein kilpailutekijä. Siksi on tärkeää, että henkilöstökäytännöt ja johtaminen tukevat sekä strategiaa että henkilöstön hyvinvointia.

IT-konsultointi

Mutkaton taloushallinnon IT-järjestelmäosaaminen takaa tehokkaamman liiketoiminnan ja mahdollisuuden mittaviin kustannussäästöihin.