Gallant Advisory

 

Asiantuntijapalvelut

Yritysjuridiikan, verotuksen, talousjohtamisen, henkilöstöhallinnon ja IT-järjestelmien Gallant-asiantuntijat ovat menestyksen ammattilaisia. Luomme edellytykset, jotta sinä voit onnistua ja nukkua yösi makoisasti. Gallant palvelee tasavertaisesti paikallisena ja kansainvälisenä kumppanina.

Sinä keskityt menestymään, Gallant hoitaa numerot ja pitää johdon, sijoittajat, henkilöstön ja asiakkaasi tyytyväisinä.

Ammattina asiakkaan menestys

Gallant Legal auttaa yritysjärjestelyissä ja lakiasioissa. Gallant Tax on ratkaisusi verotuksen optimointiin ja Gallant CFO tuottaa talousluvuistasi ajantasaista tietoa, jonka avulla suunnittelet liiketoimintaasi  entistä paremmin. Gallant Startup ohjaa tuoreen yrityksesi oikeille raiteille ja Gallant HR hoitaa henkilöstöhallintoasi. Gallant IT tarjoaa säästöä taloushallinnon IT-järjestelmien avulla.

 

Gallant Legal

Yritysjuridiikan palvelumme kattavat liiketoiminnan koko elinkaaren yrityksen perustamisesta startup-vaiheeseen, kasvuun sekä mahdolliseen omistuksesta irtautumiseen.

Gallant Tax

Verosuunnittelun asiantuntijamme varmistavat optimaaliset ja ennakoidut ratkaisut eri tilanteisiin: tarjoamme asiantuntijuutta yhtiön ja osakkaiden verotuksen optimointiin.

Gallant CFO

Gallant CFO tarjoaa apua, tukea ja neuvoja yrityksen perustamiseen ja kasvuun, yritysjärjestelyihin, sukupolvenvaihdoksiin sekä investointien suunnitteluun ja rahoitukseen.

Gallant Startup

Onko sinulla liikeidea, mutta et tiedä miten edetä? Parhaat käytännöt on hyvä tuntea alusta pitäen

Gallant HR

Osaava ja motivoitunut henkilöstö on yrityksen tärkein kilpailutekijä. Siksi on tärkeää, että henkilöstökäytännöt ja johtaminen tukevat sekä strategiaa että henkilöstön hyvinvointia.

Gallant IT

Mutkaton taloushallinnon IT-järjestelmäosaaminen takaa tehokkaamman liiketoiminnan ja mahdollisuuden mittaviin kustannussäästöihin.