Talouspäällikköpalvelu

Talouspäällikköpalvelu Gallant CFO tarjoaa apua, tukea ja neuvoja yrityksen perustamiseen ja kasvuun, yritysjärjestelyihin, sukupolvenvaihdoksiin sekä investointien suunnitteluun ja rahoitukseen.

Asiantunteva talouspäällikkömme voi vastata yrityksenne talouden raportoinnista ja liiketoiminnan sekä päätöksenteon vaatimista laskelmista. Voimme auttaa myös budjetoinnissa ja talousjohtamisessa sekä tuotamme ajantasaista tietoa yrityksenne päätöksenteon tueksi.

Talouspäällikköpalvelu vapauttaa aikaa yrityksen johtamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Vastuullisella talouden johtamisella kasvatamme yrityksenne arvoa tavoitteellisesti ja tuemme liiketoimintanne tavoitteita tekemällä parhaita päätöksiä yrityksenne talouden eteen jo tänään.

Katso eteenpäin myös talousasioissa. 

Kenelle talouspäällikköpalvelu sopii ja mitä se sisältää?

Talouspäällikköpalvelu Gallant CFO soveltuu yrityksille, joissa tarvitaan talouden asiantuntijaa yrityksen päätösten tueksi sekä tilanteisiin, joissa oman talouspäällikön palkkaaminen ei ole kannattavaa tai mahdollista. Palvelun avulla saatte lisäresursseja talousjohtamiseen ja raportointiin esimerkiksi yrityksen kasvuvaiheessa tai muutostilanteissa.

Interim CFO voi tulla yrityksenne avuksi, kun talousjohtaja on tilapäisesti poissa. Tarvittaessa saatte käyttöönne kokopäiväisen talouspäällikön, joka huolehtii lomasijaisuuksista tai sairastumisten ja henkilövaihdosten aiheuttamista haasteista. Toimimme myös väliaikaisena apuna.

Gallant CFO – Täyden palvelun paketti

  • Jatkuva talouden ennustaminen ja raportointi
  • Investointilaskelmat
  • Ennusteet
  • Rahoituksen hakeminen
  • Rahoituslaitosten raportointi- ja kovenanttiehdot

Rahoitusneuvonta

Yrityksen perustamisesta ja toiminnan aloittamisesta kertyy kuluja jo ennen kuin niitä voidaan rahoittaa liiketoiminnan tuloilla. Asiantuntijamme neuvovat mielellään sopivien rahoitusvaihtoehtojen löytämisessä.

Lue lisää

Innohome
En ole pitkän urani aikana tavannut yhtä hyvin asiakkaalleen omistautuvaa taloushallinnon partneria. Emme ole kasvoton tiketti jonossa, vaan palvelu on henkilökohtaista, joustavaa ja nopeaa. CFO Mervi Sormaala, Innohome Oy