Talouspäällikköpalvelut ja rahoitusneuvonta

Gallant CFO tarjoaa apua, tukea ja neuvoja yrityksen perustamiseen ja kasvuun, yritysjärjestelyihin, sukupolvenvaihdoksiin sekä investointien suunnitteluun ja rahoitukseen. Asiantunteva talouspäällikkömme vastaa talouden raportoinnista ja liiketoiminnan sekä päätöksenteon vaatimista laskelmista. Näin johto ja omistajat voivat keskittyä liiketoiminnan johtamiseen, toteuttamiseen ja kehittämiseen.

Osaava talousjohtaminen säästää aikaa ja rahaa sekä lisää mielenrauhaa. Saat tietotaitoa budjetointiin ja talousjohtamiseen sekä ajantasaista tietoa päätöstesi tueksi.

Siirrä katseesi peruutuspeilistä myös talousasioissa.

Kenelle CFO-palvelu sopii ja mitä se sisältää?

Räätälöity CFO-palvelu sopii erityisesti tilanteisiin, joissa oman talouspäällikön palkkaaminen ei ole kannattavaa tai mahdollista. Saat lisäresursseja talousjohtamiseen ja raportointiin esimerkiksi yrityksen kasvuvaiheessa tai muutostilanteissa.

Tarvittaessa tarjoamme käyttöösi kokopäiväisen talouspäällikön, joka huolehtii lomasijaisuuksista tai sairastumisten ja henkilövaihdosten aiheuttamista haasteista. Toimimme myös väliaikaisena apuna.

Gallant CFO – Täyden palvelun paketti

  • Jatkuva talouden ennustaminen ja raportointi
  • Investointilaskelmat
  • Ennusteet
  • Rahoituksen hakeminen
  • Rahoituslaitosten raportointi- ja kovenanttiehdot

Mihin rahoitusneuvontaa tarvitaan?

Yrityksen perustamisesta ja toiminnan aloittamisesta kertyy kuluja jo ennen kuin niitä voidaan rahoittaa liiketoiminnan tuloilla. Alkurahoitukseen tarvitaan huolellisesti laadittu liiketoimintasuunnitelma sekä laskelmat liiketoiminnan kannattavuudesta. Yritysrahoitus on ratkaisevassa roolissa myös kehittämis- ja kasvuvaiheessa, investoinneissa, tiukoissa kilpailutilanteissa ja yritysjärjestelyissä.

Rahoitus on elinehto liiketoiminnalle.

Mistä aloitetaan?

Asiantuntijamme käyvät kanssasi läpi yrityksen nykytilanteen ja rahoitustarpeet sekä auttavat rahoitussuunnitelman laadinnassa. Autamme toteuttamaan rahoituksenhakuprosessin, jotta saat optimaalisen rahoitusrakenteen ja turvatun rahoitustilanteen.

Gallant-rahoitusneuvonta

  • Rahoitusvaihtoehtojen kartoittaminen
  • Optimaalisen rahoitusratkaisun löytäminen
  • Vakuusjärjestelyjen optimointi
  • Rahoittajien hankkiminen laajojen verkostojemme kautta (rahoituslaitokset, yksityiset pääomarahoittajat, Finnvera, Business Finland jne.)

Rahoitusneuvontaa kaikkiin muutoksiin

Gallantin huippuosaajat löytävät paikan auringossa niin startup–yrityksen rahoituksessa, yrityksen oman ja vieraan pääoman ehtoisen kasvurahoituksen turvaamisessa kuin yhtiön listautumisessakin. Asiantuntijamme neuvovat mielellään sopivien rahoitusvaihtoehtojen löytymisessä. Ota yhteyttä ja kysy lisää yritysten rahoitusneuvonnasta ja muista palveluistamme.

Rahoitusneuvonta lisää virtaa liiketoimintaan kaikissa tilanteissa.