fbpx

Talouspäällikköpalvelu

Talouspäällikköpalvelu Gallant CFO tarjoaa apua yrityksen koko elinkaaren aikana. Meiltä saat tukea ja neuvoja kasvuun, kannattavuuteen, investointeihin sekä rahoitukseen liittyen.

Asiantunteva talouspäällikkömme vastaa talouden raportoinnista ja liiketoiminnan sekä päätöksenteon vaatimista laskelmista. Autamme budjetoinnissa ja talousjohtamisessa sekä tuotamme ajantasaista tietoa yrityksenne päätöksenteon tueksi.

Talouspäällikköpalvelun avulla vapautat aikaasi yrityksen johtamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Vastuullisella talouden johtamisella kasvatamme yrityksenne arvoa tavoitteellisesti ja tuemme liiketoimintanne tavoitteita tekemällä parhaita päätöksiä yrityksenne talouden eteen jo tänään.

Katso eteenpäin myös talousasioissa.

Kenelle CFO-palvelu sopii ja mitä se sisältää?

CFO-palvelu soveltuu yrityksille, joissa tarvitaan talouden asiantuntijaa yrityksen päätösten tueksi ja tilanteisiin, joissa oman talouspäällikön palkkaaminen ei ole kannattavaa tai mahdollista. Saat lisäresursseja talousjohtamiseen ja raportointiin esimerkiksi yrityksen kasvuvaiheessa tai muutostilanteissa.

Tarvittaessa tarjoamme käyttöösi kokopäiväisen talouspäällikön, joka huolehtii lomasijaisuuksista tai sairastumisten ja henkilövaihdosten aiheuttamista haasteista. Toimimme myös väliaikaisena apuna. Interim CFO voi tulla yrityksenne avuksi, kun talousjohtaja on tilapäisesti poissa.

Gallant CFO – Täyden palvelun paketti

  • Jatkuva talouden ennustaminen ja raportointi
  • Investointilaskelmat
  • Ennusteet
  • Rahoituksen hakeminen
  • Rahoituslaitosten raportointi- ja kovenanttiehdot

Meillä on valmiiksi paketoituja palvelukokonaisuuksia ja tarvittaessa räätälöimme palvelun täysin tarpeenne mukaan. Tutustu CFO Partner -palveluumme.

CFO Raportointi

Johtamisen ja päätöksenteon tueksi tarvitaan raportointia, jonka avulla saatavaa liiketoimintatietoa voidaan hyödyntää päätöksenteossa, suunnittelussa ja ennustamisessa. CFO Raportointi on BI-raportointipalvelu, joka mahdollistaa ajantasaisen tiedon päätöksentekoon.

Lue lisää

Innohome
En ole pitkän urani aikana tavannut yhtä hyvin asiakkaalleen omistautuvaa taloushallinnon partneria. Emme ole kasvoton tiketti jonossa, vaan palvelu on henkilökohtaista, joustavaa ja nopeaa. CFO Mervi Sormaala, Innohome Oy